Hairstylistul Adrian Perjovschi spune tot: ce trucuri folosesc vedetele de la noi, pentru un păr superb!

Publicat pe

Nimic nu poate schimba în bine starea de spirit a unei femei decât… o coafură nouă, care să i se potrivească perfect! Sunt pretențioase vedetele atunci când vine vorba despre părul lor? Aflăm totul azi, la emisiunea Interviurile VIVA!, chiar de la stilistul Adrian Perjovschi.

Părul – arma de seducție a oricărei femei! Simbol al feminității și al senzualității, părul este cel care reușește, alături de machiaj, să pună cu adevărat în valore chipul unei femei. Tomcai de aceea, este extrem de important să știm ceea ce ni se potrivește și să nu alegem culori, tunsori sau coafuri… după ureche sau în funcție de ceea ce aleg vedetele noastre preferate! Tocmai de aceea, azi vă oferim, la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată începând cu ora 14.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!, o lecție de stil, alături de hairstylistul Adrian Perjovschi. Dincolo de cele mai noi și cool trucuri în materie de hairstyling, astăzi aflăm de la el și secretele vedetelor. Adelina Pestrițu, Nicoleta Luciu, Lora, Anna Lesko, Diana Dumitrescu, toate au fost clientele lui și ne va dezvălui amănunte, în premieră, despre cât de greu sau de ușor este să lucrezi cu părul unei vedete!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter