Secretul lui Kim Kardashian pentru a slăbi după a doua naştere

Publicat pe

Kim Kardashian a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie şi în cele 4 săptămâni cât au trecut de la naştere vedeta a reuşit să piardă mule kilograme.

 

kim2

 

Kim şi-a anunţat fanii de pe Twitter că lupta împotriva kilogramelor a început şi dă rezultate. Vedeta s-a îngrăşat 28 de kilograme în timpul sarcinii, iar până acum a reuşit să scape de 14.

 

„Sunt super încântată! Sunt cu 14 kg mai slabă. Vreau să mai dau jos încă 19 pentru a ajunge la greutatea ideala şi sunt foarte motivată. În curând, o să vă arat ce exerciţii fac şi ce mănânc, prin intermediul aplicaţiei mele”.

 

„În timpul sarcinii, m-am îngrăşat 28 de kilograme şi mai aveam încă 5 kg în plus, pe care le acumulasem de-a lungul ultimilor ani. Cred că a venit momentul să ating greutatea ideală'.

 

Kim Kardashian a slăbit cu ajutorul diete Atkins care presupune reducerea consumului de carbohidraţi şi creşterea consumului de proteine. Deşi presupune o scădere rapidă în greutate, este considerată dezechilibrată din punct de vedere nutriţional din cauza deficitului de carbohidraţi.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter