Selena Gomez a oferit detalii despre despărțirea de Justin Bieber

Publicat pe

Fosta vedetă Disney declară că este sătulă să mai fie întrebată de legătura cu artistul, mai ales la atâta timp după despărțire.

hepta_2126577

Gomez, 23, și Bieber, 21, și-au confirmat pentru prima dată relația în 2011, dar s-au despărțit în anul următor. În 2013, au decis să-și mai dea o șansă.

 

În prezent, deși aceștia nu mai sunt împreună, se pare că țin unul la altul, având chiar o relație de prietenie: Îl voi sprijini toată viața și-l iubesc… Am crescut împreună', a declarat Selena.

 

Mai mult decât atât, cântăreața de origine latină pretinde că relația lor nu a fost una atât de dramatică pe cât a părut: Suntem prea tineri pentru asta. Nu era vorba de căsătorie aici… Îl respect. Și cred că el mă respectă, într-un mod sănătos.'

 

Gomez a mai vorbit despre momentul în care a simțit că a trecut cu adevărat peste despărțire: la Premiile Muzicale Americane, unde a interpretat „The Heart Wants What It Wants” cu ochii în lacrimi. Aceasta s-a hotărât ca din acel moment să nu se mai gândească la fosta relație.

 

Vezi momentul mai jos!

 

 

Întrebată, totuși, dacă s-ar mai îtoarce la fostul iubit, aceasta a răspuns râzând Nu știu!', lăsând loc de multe alte interpretări.

 

Sursă foto: hepta.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter