Selly, despre accidentul cu mașina într-o intersecție: „Primul incident unde nu a fost vina mea”

Publicat pe

Selly le-a povestit fanilor, într-un podcast recent, despre o întâmplare care l-a pus pe gânduri și care, în final, l-a dezamăgit pe celebrul vlogger.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Andrei Șelaru (Selly), liderul trupei 5GANG, a povestit prin ce a trecut din cauza unui fost manager de restaurant, actual patron al cărui local a dispărut brusc, după ce l-a promovat în social media.

Vezi video:

La mai bine de patru ani de muncă în echipă, membrii trupei 5GANG (Selly, Gami, Dia, Mădălin și Pain) au decis să se destrame, în timp ce pe 19 septembrie, anul acesta, a avut loc ultimul lor concert. „Tabăra de vară', cel de-al doilea lungmetraj marca 5GANG care va fi lansat din 27 decembrie în cinematografe, este un film românesc independent și ultimul proiect al trupei.

Producția spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de „deztehnologizare' în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie (telefoane, tablete și social media). 

Primul film „5GANG, un altfel de Crăciun!', regizat de Matei Dima, a avut premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie 2019, generând cele mai mari încasări din istoria filmelor românești, după 1989. Comedia a fost vizionată de 146.785 de spectatori în primul weekend de la lansare, obținând în acea perioadă încasări de peste două milioane de lei.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter