Ce spune Sandra N. după ce tatăl ei a fost condamnat la închisoare: „Este un om extraordinar de credincios”

Publicat pe

Ce spune Sandra N. după ce tatăl ei a fost condamnat la închisoare. Sandra N. a vorbit recent despre evenimentele nefericite prin care a trecut în 2021. Se pare că aceasta s-a confruntat cu o depresie, însă condamnarea tatălui ei a reprezentat un moment mult mai dificil decât ceea ce trăise până atunci! Cântăreața a mărturisit că părintele său este foarte credincios și este convinsă că Dumnezeu îl va ajuta să treacă peste această situație grea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sandra N. trece printr-o perioadă extrem de dificilă din viața sa. Tatăl artistei, Ion Năftănăilă, a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce a fost prins, la începutul lunii decembrie, conducând sub influența alcoolului. Ba mai mult, acesta are o condamnare cu suspendare pentru corupție din 2015, iar în 2017 a fost prins băut la volan pentru prima dată. Cântăreața este extrem de afectată de întreaga situație și speră ca Dumnezeu să îi fie alături. Iată ce a declarat vedeta!

Artista susține că îi va fi alături părintelui ei! Mai mult, ea este sigură că bărbatul va face față situației cât timp va primi sprijinul familiei.

Citește și: Sandra N a născut!Prima imagine cu bebelușul artistei

Citește și: Modul inedit prin care a fost cerută de soție Sandra Izbașa:„Am plâns'

Citește și: Ce probleme de sănătate avea afacerista Mihaela Galani și care e cauza morții.Va fi înmormântată în rochie de mireasă

Citește și: Ce nu ar accepta Monica Bîrlădeanu în relația cu iubitul ei:„Nu-i bai, că eu te iert!'

Ce spune Sandra N. după ce tatăl ei a fost condamnat la închisoare

Sandra N. trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce tatăl ei a fost condamnat la patru ani de închisoare. Aceasta susține că îi va fi alături părintelui său și este convinsă că Dumnezeu îi va oferi ajutor în astfel de clipe.

Pentru el este important să-și mențină legătura cu oamenii dragi. Psihic și moral, pentru el e cel mai important să nu fi rupt de noi. (…) A primit multe mesaje de încurajare. Tata este un om extraordinar de credincios, iar Dumnezeu îl va ajuta și îl va proteja. Tata este un om care a făcut foarte mult bine, chiar și acum se interesează să facă bine altora, este cu gândul tot la alții.', a spus ea la Antena Stars.

Cu atât mai mult, cântăreața îl apără pe tatăl ei și susține că acesta întotdeauna a vrut doar binele celor din jur. Datorită acestui motiv, artista este convinsă că va fi ajutat de Divinitate.

„Niciodată nu s-a pus pe el pe primul loc. Totdeauna a făcut bine celor din jur. Nu a făcut rău absolut nimănui, pot să spun cu mâna pe inimă și sunt sigură că Dumnezeu ne va ajuta să trecem peste acest necaz', a mai spus ea.

A trecut printr-o depresie

Sandra N. a avut parte de un an foarte greu! Aceasta a trecut inclusiv printr-o depresie, însă subliniază că durerea pe care o simte acum nu se compară cu episodul pe care l-a depășit la sfârșitul lui 2021.

„Anul trecut am trecut și prin depresie și aveam impresia că ce mi se întâmplă mie e cel mai rău. Până la urmă am depășit acel moment, după care a venit ceva și mai rău și mi-am dat seama că ceea ce trăisem era așa …', a mărturisit Sandra N la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter