Selly s-a alăturat Armatei României: „Avem colegi noi!”. Imagini cu vloggerul îmbrăcat în uniformă militară

Publicat pe .

Selly s-a alăturat Armatei României. Cel mai cunoscut vlogger de la noi din țară s-a „înrolat' în cadrul noului stagiu militar voluntar pentru tinerii români. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării Naționale, prin intermediul unei postări pe Facebook.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Selly s-a alăturat Armatei României. Tânărul este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți vloggeri din România, iar încasările sale au ajuns la o sumă care se termină în șase zerouri. Recent, acesta s-a alăturat Armatei Române, în cadrul stagiului militar voluntar pentru tinerii români cu vârste între 18 şi 35 de ani, anunțat de ministrul Vasile Dîncu. Stagiul va dura maximum 4 luni, iar ministrul Apărării a susținut că există deja un interes crescut în rândul tinerilor.

selly-1selly-1

Selly s-a alăturat Armatei României. La rândul său, vloggerul s-a alăturat stagiului militar voluntar. Pe pagina de Facebook a MApN, au apărut și câteva imagini din timpul instrucției acestuia.

Citește și: Selly a spus cum a reușit să strângă o avere de un milion de euro:„Atunci au început să vină banii serioși'

Citește și: De ce nu s-ar apuca Selly de podcast:„Mi-e greu să mimez un interes'

Citește și: Ce relație are acum Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, după ce s-a cuplat cu Theo Rose:„A fost un drum lung de lecții'

Citește și: Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica:„Tocmai de asta și alegem luna…'

Selly s-a alăturat Armatei României

Se pare că Selly a decis să se înscrie la stagiul militar dedicat tinerilor cu vârste între 18 şi 35 de ani. pe pagina de Facebook a MApN, au apărut primele imagini cu tânărul îmbrăcat în uniformă militară, în timpul instrucției.

'Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten.

Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!', este anunțul făcut de Ministerul Apărării Naționale pe rețeaua de socializare.

Vasile Dîncu: „Exisă o dorinţă a oamenilor de a face o pregătire militară minimă'

Ministrul Apărării a anunțat, astăzi, lansarea unui proiect de lege pentru cei care vor să facă stagiu militar în mod voluntar.

„Am început două tipuri de proiecte. Este clar că după 1 ianuarie 2007 nu s-au mai făcut încadrări în Armată, rezerva a început să îmbătrânească, astăzi media rezerviştilor noştri este undeva la 50 de ani, pentru că a trecut mult timp şi nu am mai împrospătat această rezervă. Astăzi sunt două proiecte. Unul de rezervişti voluntari în care anul acesta suntem în perioada de încorporare pentru asta.

În aceste reţele de socializare ale tinerilor, exisă o dorinţă a oamenilor de a face totuşi o pregătire militară minimă. În această toamnă cred că o să reuşim în Parlament să trecem un proiect de lege pentru stagiul militar voluntar.

Patru luni ar fi maximum pentru pregătire militară, sigur, în funcţie şi de specialitate. Patru luni stai în unitate, în care ai echipament gratuit, primeşti şi o soldă. Încă nu am stabilit încă exact care vor fi sumele. Ar putea să primească în jur de 1.500-2.000 de lei pe lună. Evident că la terminarea stagiului militar există şi posibilitatea a primi trei salarii medii, ca un fel de primă pentru înscriere.

Astăzi avem condiţii bune. Am eliminat inclusiv condiţia aceea, de a nu putea să plece în străinătate. Poate să plece să lucreze în străinătate. 15 zile poate să vină la chemare, în cazul unei mobilizări.Avem o adresabilitate destul de bună. Anul acesta am scos peste 800 de locuri, avem deja înscrişi peste 1.200″, a anunţat Vasile Dîncu, la Antena 3.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton