Serena Williams și Drake, un nou cuplu la orizont?

Publicat pe

După victoria împotriva Simonei Halep, Serena Williams a decis să sărbătorească în compania celebrului rapper.

Untitled

Cei doi au fost văzuți luând o cină romantică într-un restaurant din Cincinnati, Ohio.

 

Potrivit celor prezenți în local, cântărețul, despre care s-ar fi zis că are o relație cu tenismena încă din luna iulie, nu și-a putut stăpâni gesturile tandre, aceștia ajungând chiar să se sărute.

 

Cei doi au fost însoțiți de alte 6 persoane într-un separeu ferit de ochii curioșilor. Grupul a consumat shot-uri de tequila în cinstea victoriei Serenei.

 

Drake și Serena au fost văzuți împreună și după sferturile de finală de la Wimbledon. De asemenea, se zvonește că aceștia ar fi avut o relație de scurtă durată în 2011.

 

O sursă apropiată lor a declarat: În public, ei spun că sunt doar prieteni, însă Drake a fost alături de Serena de-a lungul turneului, iar când nu se aflau în atenția publicului și erau relaxați, a fost destul de evident că sunt împreună.'

 

Posibila legătură vine ca o surpriză în condițiile în care, în ultimele luni, despre Serena s-ar fi spus că are o relație amoroasă cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou, Drake fiind, de asemenea, bănuit că ar avea o nouă iubită, Kourtney Kardashian fiind unul dintre numele vehiculate.

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter