Shakira a împlinit 39 de ani. Uite cum a sărbătorit!

Publicat pe

Pe 2 februarie, Shakira a împlinit 39 de ani, ea sărbătorindu-şi ziua de naştere la aceeaşi dată cu iubitul ei, Gerard Pique.

 

Pentru a marca acest moment, cântăreaţa le-a făcut o surpriză milioanelor ei de fani, postând o fotografie în care apare fără machiaj.

 

Cu părul strâns în vârful capului şi fără nicio urmă de make-up, artista zâmbeşte spre cameră, demonstrând că îşi asumă în mod senin vârsta, mai ales că se simte foarte împlinită. Cu acest selfie, ea a reusit sa arate mult mai tanara si sa primeasca peste 1 milion de like-uri din partea fanilor ei.

 

Shakira şi-a sărbătorit ziua fără prea mult fast, seara, ea ieşind la bowling împreună cu câţiva prieteni, dar şi cu iubitul ei şi a primit un superb buchet de flori albe.

 

Împreună cu Gerard Pique de 5 ani, Shakira este mama a doi băieţi minunaţi, Milan şi Sasha, ea având, în sfârşit familia mult visată.

 

Ea a mărturisit că a fi mamă este cel mai dificil lucru pe care l-a făcut în viaţa ei, iar concertele şi apariţiile publice nu se compară cu experienţa de a fi mamă. „Nimic nu mi-a dat mai multă încredere decât faptul de a fi mamă'.

 

Dupa naşterea celor doi copii, Shakira a reuşit să-şi revina rapid datorită unui regim strict pe care l-a urmat. „Trebuie multă disciplină si stăpânire de sine pentru că îmi place să mănânc. Mănânc mult, dar numai lucruri nutritive şi nimic gras. Sunt atentă mereu la ceea ce mănânc şi fac sport în mod constant. Alternez tipurile de sport pentru a nu mă plictisi, box, tenis, gimnastică, dans, tenis.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Shakira a împlinit 39 de ani. Uite cum a sărbătorit!Shakira a împlinit 39 de ani. Uite cum a sărbătorit!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter