Shakira are probleme cu FISCUL spaniol pentru o datorie colosală

Publicat pe

Sfârșitul de an nu este tocmai favorabil cântăreței de origine columbiană. Shakira are probleme cu autoritățile spaniole pentru o datorie de 14 milioane de euro pe care ar fi acumulat-o în perioada 2012 – 2014. Care a fost reacția artistei la aflarea acestei vești?

Parchetul a informat-o pe cântăreaţă că a finalizat ancheta în acest caz şi că nu va închide dosarul, ceea ce înseamnă că va depune o plângere formală împotriva sa, scrie Agerpres.

Conform procurorilor, fiscul o acuză pe Shakira că nu şi-a plătit impozitele în Spania în perioada în care a fost rezidentă în această ţară, între 2011 şi 2014. Cântăreaţa este anchetată pentru perioada 2012 – 2014 pentru că faptele din 2011 s-au prescris.

În mod oficial, alături de judecătorul lui FC Barcelona Gerard Piqué din 2011, Shakira, 41 de ani, are împreună cu acesta doi copii şi şi-a transferat rezidenţa fiscală în Spania în 2015.

Shakira reacționează însă prin intermediul avocaților săi și explică faptul că, deși rezidența sa fiscală este în Spania, ea nu a locuit pe teritoriul spaniol mai mult de 6 luni în perioada la care se face referire.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter