Shakira şi Milan – Cei mai mari fani ai Barcelonei şi ai lui Gerard Pique

Publicat pe
Shakira şi Milan – Cei mai mari fani ai Barcelonei şi ai lui Gerard PiqueShakira şi Milan – Cei mai mari fani ai Barcelonei şi ai lui Gerard Pique

Însărcinată în 5 luni cu cel de-al doilea copil, Shakira l-a adus pe stadionul Camp Nou pe adorabilul ei fiu, Milan pentru a-şi vedea tatăl jucând.

 

Cei doi au fost cei mai înfocaţi suporteri ai lui Gerard Pique în meciul pe care echipa acestuia, Barcelona, l-a disputat împotriva celor de la Eibar pe care i-a învins cu 3-0.

 

De la anunţul că este din nou însărcinată, Shakira nu a mai fost atât de vizibilă, iar acum a încercat să nu se facă remarcată în mod deosebit. A ales o cămaşă în carouri şi o şapcă şi a afişat un zâmbet larg, dovadă că sarcina îi prieşte de minune, iar Milan a purtat cu mândrie echipamentul celor de la Barca.

 

În ciuda familiei care l-a susţinut din tribune, Gerard nu a a avut cea mai buna seară, părând că nu se putea concentra asupra jocului. S-a consolat însă repede alături de familia lui frumoasă, îmbrăţisându-i pe cei doi.

 

În vârstă de 37 de ani, artista columbiană urmează să devină mamă pentru a doua oară şi să-i ofere lui Milan la începutul anului viitor un frăţior. Ea marturisea că îşi doreşte 8-9 copii cu Gerard. Să am propria mea echipă de fotbal', adăuga cu mult umor.

 

Foto: Hepta

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter