Sienna Miller – Mamă singură cu o fetiţă superbă

Publicat pe

Sienna Miller este una dintre cele mai frumoase actriţe, iar fiica ei, Marlowe, în vârstă de 3 ani, i-a moştenit trăsăturile, dar seamănă si cu tatăl ei, actorul Tom Sturridge.

 

Mama şi fiica au fost surprinse împreună dupa ce au mers într-o piaţa tradiţionala din Los Angeles de unde au cumpărat fructe şi legume. Sienna îşi creşte acum singură fiica după ce s-a despărţit anul acestea de tatăl micuţei.

 

Marlowe a crescut şi este o fetiţă extrem de frumoasă, care se bucură de ieşirile alături de mama ei. În plus, este şi foarte înţelegătoare, micuţa aşteptându-si răbdătoare mama să strângă cele câteva căpşune care căzuseră pe jos.

 

Pe Sienna, maternitatea a schimbat-o foarte mult, actriţa vorbind despre magia de a da naştere unui copil.

 

„Aceasta rămâne cel mai suprarealist lucru din lume care poate fi creat. A prins viaţa în pântecul meu: ochii ei, fiecare fibră a pielii. Este cel mai bun, cel mai frumos lucru din lume… Mi-ar placea să retrăiesc acea zi, toate zilele…”, declara Sienna miller intr-un interviu.

 

Foto: Hepta

 

Sienna Miller – Mamă singură cu o fetiţă superbăSienna Miller – Mamă singură cu o fetiţă superbă

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter