Silvia Chifiriuc, siluetă de invidiat la 48 de ani! Soția lui Petre Roman a îmbrăcat o ținută super sexy

Publicat pe

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt împreună de mai bine de 11 ani și au împreună un băiețel minunat, pe Petrus. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, cei doi se înțeleg de minune și nu ezită să le arate tuturor cât de mult se iubesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nici nu e de mirare de ce Petre Roman este încă îndrăgostit lulea de Silvia Chifiriuc. Artista are o siluetă de invidiat la 48 de ani, iar imaginile de pe rețelele de socializare stau dovadă. 

Silvia Chifiriuc, siluetă de invidiat la 48 de ani! Soția lui Petre Roman a îmbrăcat o ținută super sexySilvia Chifiriuc, siluetă de invidiat la 48 de ani! Soția lui Petre Roman a îmbrăcat o ținută super sexy

Silvia Chifiriuc, siluetă de invidiat la 48 de ani!

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman, la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Silvia Chifiriuc. Fostul premier al României a preferat să lase totul în urmă și să-și refacă viața alături de interpreta care i-a dăruit și un băiețel. Deși au trecut atâția ani, Petre Roman și Silvia Chifiriuc au un mariaj solid.

Citește și: Când începe sezonul 10 X Factor. Primele declarații ale juraților

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin. Trei rețete dietetice, dar delicioase

Citește și: Petre Roman a împlinit 75 de ani! Mesajul Oanei Roman: „Câteodată când mă simt orfană'

Citește și: Ce relație are Petre Roman cu fosta soție și cu cele două fiice. Catinca: „Este un tip care nu are prea multe regrete”

Recent, cei doi soți au petrecut o vacanță de vis în Grecia, în Golful Saronic. Pe pagina ei de Instagram, solista le-a arătat fanilor cum s-au relaxat la plajă. De asemenea, Silvia nu s-a sfiit să se pozeze în ipostaze în care nu o vedem foarte des.

Soția lui Petre Roman s-a lăsat fotografiată într-o ținută sexy, formată din fustă scurtă și bustieră, care îi venea de minune. Silvia Chifiriuc are un corp frumos și un abdomen de invidiat la cei 48 de ani ai săi.

Petre Roman a divorțat de Mioara după 33 de ani de mariaj

Din 2007, Petre și Mioara Roman nu mai formează un cuplu și tot acela a fost momentul din care fostul premier nu a mai vrut să interacționeze cu cea care i-a fost soție timp de 33 de ani.

Petre și Mioara Roman au fost căsătoriți timp de 33 de ani și nimeni nu a prevăzut deznodământul, cu cât mai mult cu cât erau considerați un cuplu solid.

Fostul premier al României a rupt total legătura cu fosta sa consoartă, dar nici cu cele două fiice ale sale, Oana și Catinca, nu a rămas în relații prea bune.

‘Oana și-a dorit să se apropie de Petre Roman, e treaba ei. Fiecare are principiile sale în viață, eu pe ale mele, Oana pe ale ei, nu am ce să spun despre situația lor. Dacă Petre Roman m-ar căuta, acum, să fiu sinceră, nici nu știu cum aș reacționa, voi vedea la acel moment, deși nu cred că se va întâmpla’, a precizat Catinca Roman, pentru Fanatik.

Petre Roman nu are o relație bună cu fiica lui

La finele lui 2019, Oana Roman scria cu tristețe, pe contul ei de socializare, că tatăl ei uitase și de ziua ei, dar și de cea a nepoatei sale, Isa.

„Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și mai ales de Crăciun. Și la 43 de ani, tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc! Chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter