Simona Florescu avea 19 ani când s-a măritat cu Ion Dichiseanu, iar el 54. La Starea Civilă i-a aflat vârsta: „Credeam că ne-am căsătorit pentru că vrea copil, nu că mă iubea!”

Publicat pe

În 1986, Simona Florescu a devenit soția lui Ion Dichiseanu când avea doar 19 ani, iar actorul cu 35 de ani mai mult. Cântăreața spune că nu a interesat-o niciodată vârsta bărbatului pe care îl iubea și că a aflat abia la Starea Civilă câți ani are, respectiv 54. Mult timp, Simona a pus la suflet bârfele celor din jur și avea senzația că Dichi a luat-o de nevastă pentru că își dorea un copil, nu pentru că o iubea cu adevărat.

Simona Florescu avea 19 ani când s-a măritat cu Ion Dichiseanu, iar el 54. La Starea Civilă i-a aflat vârsta: „Credeam că ne-am căsătorit pentru că vrea copil, nu că mă iubea!'Simona Florescu avea 19 ani când s-a măritat cu Ion Dichiseanu, iar el 54. La Starea Civilă i-a aflat vârsta: „Credeam că ne-am căsătorit pentru că vrea copil, nu că mă iubea!'

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa.

Vârsta nu trebuie să fie un impediment.

Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran.

S-au pus pariuri că nu rezistăm împreună! Oamenii erau răi și mult timp am avut și eu senzația că ne-am căsătorit pentru că el își dorea un copil, nu pentru că mă iubea pe mine!', a povestit Simona în emisiunea „Vorbește Lumea', de la Pro TV.

Întrebat ce l-a determinat să o aleagă pe Simona ca soție, Ion Dichiseanu a răspuns: „Dintre sute de femei eu am ales-o pe ea! Avea 19 ani, dar era precoce. Avea o minte sclipitoare și m-a cucerit'.

„Am simţit că tu poţi să fii mama copilului meu!', i-a mărturisit actorul celei care, de zece ani încoace, îi este doar foarte bună prietenă și nu soție.

Citește și: A murit Ion Dichiseanu! Actorul avea 87 de ani

Citește și: Fiica lui Ion Dichiseanu, dezvăluiri despre starea tatălui ei: „Vreau să văd dacă pot dovedi că a fost malpraxis”

Citește și: Cât de bine arată Simona Florescu la 53 de ani! Cum se menține în formă fosta soție a lui Ion Dichiseanu: „Mă simt mai bine acum decât la 20 de ani”

„Iubirea a rămas între noi, dar în altă formă!'

La 11 ani de la divorț, cântăreața povestește care au fost cauzele care au determinat ruptura dintre ei și cum este relația cu maestrul Dichiseanu în momentul de față.

„La începutul relației noastre, credeam că oamenii sunt răi şi asta s-a adeverit pe parcursul căsniciei. Tot din cauza acelor oameni răi, noi ne-am lăsat influenţaţi şi am ajuns la despatire. În acte. În fapt, ne înţelegem mult mai bine decât ne înţelegeam căsătoriţi.

Nu mai există oamenii care ne făceau rău. Iubirea a rămas între noi, dar în altă formă. Şi se manifestă diferit faţă de cum se manifestă în tinereţe. În fiecare zi stăm de vorbă şi ne aducem aminte de viaţa noastră.', spune Simona Florescu.

„Toate femeile erau îndrăgostite de el!'

Simona își amintește cu drag căsnicia cu Dichi și nu ar schimba trecutul pentru nimic în lume. Rememorând începuturile poveștii lor de dragoste, cântăreața enumeră motivele pentru carea acceptat să devină soția unui bărbat cu 35 de ani mai în vârstă:

„Are multe calităti Dichi. În primul rând, e un bărbat mișto. Toate femeile erau îndrăgostite de el, dar eu eram mândră. Nu trebuia să fiu ca celelalte și nu trebuia să arăt că sunt îndrăgostită. Dincolo de faptul că era un bărbat atrăgător, știe să se poarte cu doamnele și asta este o calitate care pentru mine a contat foarte mult.

Știe să se îmbrace. Mie nu-mi plac bărbații neglijenți, care nu știu să se îmbrace și, de aceea, a contat pentru mine și acest fapt.

Și apoi am înțeles că își dorea foarte mult o familie, un copil și eu imi doream acelasi lucru. Asa ca am intrat în povestea asta cu el!”.

Simona și Dichi au împreună o fiică, Ioana, în vârstă de 33 de ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter