Simona Halep și Horia Tecău, împreună pe coperta Viva! și pe terenul de tenis

Publicat pe

După ce au apărut împreună pe coperta Viva! de septembrie, Simona Halep şi Horia Tecău au decis să facă pereche și pe terenul de tenis. În primul tur al probei  de dublu mixt din cadrul US Open, campionii noștri vor întâlni cuplul spaniol Arantxa Parra Santonja-David Marrero.

 

cover FB

 

Cei doi sportivi s-au încurajat reciproc pe Facebook. Daca Simona a postat o fotografie alături de Horia cu mesajul „Primul meu dublu mixt. Sper ca el să aibă umeri puternici', jucătorul de tenis a postat o fotografie cu mesajul „Stabilim strategia. Sunt încântat să joc la dublu mixt cu Simona Halep'.

 

 

11954686_974897932570802_3684529957185931949_n

 

În noul număr al revistei Viva!, apărut azi la standurile de presă, veți descoperi o ședință foto exclusivă cu cei doi sportivi și un interviu special în care ne-au devăluit detalii atât despre viața de campioni, cât și despre viața în afara terenului de tenis.

 

Le ținem pumnii celor doi campioni și le dorim să aibă și pe teren aceeași comunicare impecabilă ca la ședința foto Viva!

 

Oana Popoiag, Foto: Viva!, Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter