Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof împlinesc 15 ani de căsnicie. Unde vor sărbători nunta de cristal: „De când s-a născut Ingrid, nu am fost în vacanțe fără ea”

Publicat pe

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof împlinesc 15 ani de căsnicie. Anul acesta, cunoscuta prezentatoare TV și soțul ei sărbătoresc nunta de cristal și au ales deja destinația unde își vor celebra iubirea. Fiica lor, Ingrid, îi va însoți în această escapadă, deși Simona Pătruleasa dezvăluia într-un podcast recent că a fost acuzată că-și „sufocă copilul'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof împlinesc 15 ani de căsnicie. Povestea de dragiste dintre Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof a început în anul 2005. Trei ani mai târziu, aceștia au decis să-și unească destinele și, ulterior, au devenit părinții unei fetițe superbe, deși medicii i-au spus prezentatoarei TV că este imposibil să devină mamă. Anul acesta, jurnalista și omul de afaceri împlinesc 15 ani de căsnicie și au decis să sărbătorească în Capri, acolo unde au avut parte de o nuntă de vis. Cei doi părinți nu au avut vacanțe în doi de când a venit fiica lor pe lume, iar acest lucru nu se va întâmpla nici atunci când vor sărbători nunta de cristal.

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof împlinesc 15 ani de căsnicie. Unde vor sărbători nunta de cristal: „De când s-a născut Ingrid, nu am fost în vacanțe fără ea'Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof împlinesc 15 ani de căsnicie. Unde vor sărbători nunta de cristal: „De când s-a născut Ingrid, nu am fost în vacanțe fără ea'

Prezentatoarea TV a recunoscut că se bucură de tot ajutorul soțului ei când vine vorba de creșterea fetiței pe care o au împreună. Potrivit acesteia, omul de afaceri îndeplinește exact aceleași responsabilități ca ea și este un tată extrem de implicat, deși programul acestuia este destul de aglomerat.

Citește și: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut Simona Pătruleasa pentru a deveni mamă, acum 12 ani

Citește și: Cum s-au cunoscut Simona Pătruleasa și Andreea Marin: „O admiram”

Citește și: Cum arată casa de la țară în care s-a mutat Oreste Teodorescu: „Cu nici 60.000 de euro am ridicat-o”

Citește și: Ce interdicții i-au pus medicii Elenei Merișoreanu, la două luni de la operația la picior: „Nu mă pot deplasa decât cu ajutor, cu un cadru sau cu cârjele' / EXCLUSIV

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof împlinesc 15 ani de căsnicie

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof obișnuiesc să-și celebreze anii de mariaj în Capri, având în vedere că acolo s-a desfășurat nunta lor. Până atunci, cei doi soți vor merge cu fiica lor într-o vacanță la munte, căci își doresc să se mai bucure de zăpadă. Jurnalista spune că nu a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților, însă asta nu l-a împiedicat pe soțul ei s-o surprindă cu un buchet de flori.

„La aniversarea de 10 ani ne-am dus unde ne-am căsătorit, în Capri, iar la 15 ani, adică anul acesta, mergem tot în Capri. Anul trecut am fost la Londra. Sărbătorile le-am facut cu părinții ca de fiecare dată. Acum îmi doresc să mergem două trei zile la munte să prindem ceva zăpadă.

Nu am sărbătorit niciodată Ziua Îndrăgostiților. Am primit flori, și eu, și Ingrid, dar nu suntem așa cu ea, este totuși o sărbătoare împrumutată. Asta nu înseamnă că nu mă bucur pentru cei care se o marchează', a declarat prezentatoarea TV, potrivit unica.ro.

Cum i-a afectat pandemia pe cei doi soți

Simona Pătruleasa susține că pandemia nu i-a afectat nici relația cu fiica ei, nici relația cu partenereul de viață. Potrivit acesteia, cei trei au avut suficient timp pentru a-și consolida familia și pentru a desfășura activități împreună.

„Noi eram obișnuiți să stăm foarte mult împreună. De când s-a născut Ingrid, nu am fost în vacanțe fără ea, adică în ultimii 12 ani. Noi suntem obișnuiți să stăm foarte mult în casă, nu suntem cu mersul în cluburi. Și nu ne-am plictisit, pentru că întotdeauna am găsit ceva de făcut. Ne-am uitat la filme, am jucat remy, șah, tenis de masă. Iar eu în perioada aceea, una grea pentru toată lumea, eram singura care ieșea din casă pentru că mergea la știri', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Nu ne imaginăm viața departe de ea'

Prezentatoarea TV spune că Sabin Ivanof este un tată foarte implicat și nu se ferește de responsabilitățile creșterii unui copil. În eventualitatea în care Ingrid ar alege să studieze în străinătate, Simona Pătruleasa este pregătită să renunțe la carieră și să o urmeze.

„E un tată implicat față de alți părinți, care poate nu au timp. Petrece foarte mult timp cu ea, fac temele împreună, îi dă să mănânce, face tot ce fac și eu.

Are foarte multe teme și foarte multe de făcut la vârsta ei, copeșitor pentru un copil. Mă surprinde cu tot felul de lucruri, curiozități, informații. E pusă pe șotii. Nu ne imaginăm viața departe de ea, așa că sperăm să rămână aici. Dar, dacă va alege varianta asta, mergem și noi după ea', a încehiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă