SMILEY: „Am nişte piese foarte frumoase despre femei”

Publicat pe

Smiley a fost vineri după-amiază invitatul lui Dan Finţescu şi al lui OLiX în studioul SummerKiss din Costineşti. Artistul a cântat live în faţa sutelor de fani adunaţi pe plajă şi le-a vorbit ascultătorilor Kiss FM despre videoclipul piesei „Criminal', lansat săptămâna trecută.

 

Smiley

 

„Smiley, cine-i criminalul, până la urmă?', a întrebat Dan Finţescu, făcând o aluzie la piesa acestuia, intitulată „Criminal'.

 

„Ea e criminală. La început zici: ce făptură suavă, frumoasă, delicată. Și după aia te trezești cu problemele', a răspuns artistul.

 

„Dar despre o femeie care nu minte și nu înseală n-ai și tu de gând să mai cânţi odată? Că toate despre care cânţi tu…', a spus Finţescu.

 

„Nu-i adevărat. Am niște piese foarte frumoase despre femei. Am și piese de dragoste, de fericire… ‘Love is for Free’, de exemplu', l-a contrazis Smiley.

 

„Noul meu clip a fost lansat săptămâna trecută. Deja a făcut vreo 900 de mii de vizualizări. Sunt foarte bucuros că oamenii l-au primit cu braţele deschise. A durat trei zile să-l filmăm. Iulian Moga este regizorul, iar Viorel Sergovici directorul de imagine. Am filmat în Dobrogea. Toate peisajele pe care le vedeţi sunt de aici, din Dobrogea, iar în Buftea interioarele. Benzinăria este în afara Bucureștiului', a mai povestit invitatul.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter