Smiley şi Sore, împreună sau nu?

Publicat pe

Lovitură de teatru!… sau nu. Abia de curând presa de scandal din România a anunţat că Smiley şi Sore au început o frumoasă relaţie, însă noi avem motive să credem că nu este ceva tocmai nou, ci cei doi artişti au lăsat în urma lor mai multe indicii că formează un cuplu încă de anul trecut.

 

sore-1_d4a4a544a7
Foto: Facebook

Colaborare profesională?

Smiley a luat-o pe Sore Mihalache sub aripa protectoare a găştii HaHaHa Production şi a promovat-o puternic, astfel că blonda a avut o ascensiune rapidă. Sub premisa unei colaborări strict profesionale, cei doi artişti au avut ocazia să se cunoască tot mai bine şi, în timp, să devină tot mai apropiaţi. La scurt timp după ce au început să cânte împreună, au fost văzuţi tot mai des împreună – la micul dejun, la petreceri şi evenimente sau la concerte – şi petrecând tot mai mult timp împreună, de la nopţile târzii şi până la micul dejun în doi.

Fiecare s-a despărţit de jumătatea sa
Anul trecut o altă veste vuia în presă: Smiley şi Laura Cosoi s-au despărţit. În timp ce el cânta melodii triste pe scene prost-luminate, actriţa se desfăta în compania noului iubit la Paris. Motivele destrămării relaţiei lor de cinci ani nu au fost clare, ci amândoi au ales să declare că îşi doresc lucruri diferite şi că fiecare va merge mai departe pe drumul său – iar în acele moment s-a suspectat că Smiley şi-ar fi găsit pe altcineva. 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă