Sofia Vergara şi Joe Manganiello - Fotografii sexy din luna de miere

Publicat pe

Sofia Vergara şi Joe Manganiello au avut parte de o nuntă de vis la care au participat aproximativ 400 de invitaţi, iar după căsătorie au plecat într-o lună de miere cu adevărat exotică.

 

Cei doi îndrăgostiţi s-au relaxat pe plajele din Parrot Bay, Insulele Turks și Caicos, din Marea Caraibilor, de unde au dezvăluit câteva imagini pe conturile lor de socializare.

 

„Nu vom uita niciodată acest loc', a scris actriţa în vârstă de 43 de ani, în timp ce Joe a confirmat că s-a simiţit minunat şi a avut parte de „cea mai bună vacanţă din viaţa lui'.

 

Au fost doar câteva zile de relaxare, din cauza angajamelor lor profesionale, iar Sofia a revenit deja pe platourile de filmare ale serialului „Modern Family'.

 

Sofia Vergara şi Joe Manganiello s-au căsătorit în resortul The Breakers, din Palm Beach, Florida, după o relaţie de un an. Cei doi miri au avut invitaţi celebri, printre aceştia aflându-se Arnold Schwarzenegger, Channing Tatum sau Reese Witherspoon.

 

Sofia a îmbrăcat o rochie Zuhair Murad cu aplicaţii de perle şi paiete şi a fost condusă la altar de fiul ei, Manolo.

 

Sofia Vergara şi Joe Manganiello - Fotografii sexy din luna de miereSofia Vergara şi Joe Manganiello - Fotografii sexy din luna de miere
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter