Sonia Argint Ionescu anunta voturile la EUROVISION 2013!

Publicat pe

In aceasta seara are loc marea finala a Eurovision 2013, in care Romania este reprezentata de Cezar Ouatu cu melodia „It’s My Life”. Cea care va anunta voturile este Sonia Argint Ionescu, prezentatoare TVR 1 a emisiunilor „Deutsch … um eins” (Germana de la unu), difuzata lunea de la ora 13:00 si „Vreau sa fiu sanatos” (lunea de la ora 17:00).

sonia

 

Iata ce a declarat Sonia: „Mi-am dorit de cand eram mica sa prezint notele la Eurovision. Ma simt ca o printesa intr-o tinuta rosie Valentino si pot spune cu mana pe inima, ca sunt una dintre romancele carora li s-a implinit un vis. Sper din tot sufletul ca telespectatorii romani din tara si din diaspora, sa ne fie alaturi, noua echiperi TVR 1, si sa voteze fiecare exact piesa pe care si-o doreste castigatoare.

Transmisiunea in direct pe TVR 1, de la Malmö, Suedia, incepe astazi, la orele 22:00. Anuntarea voturilor din partea Romaniei va incepe dupa prezentarea tuturor celor 26 de piese din concurs.”

 sonia 2

 

Foto: Horatiu Ionescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter