Sora Deliei Matache a născut cu 2 zile mai devreme. Oana a pozat goală înainte să nască

Publicat pe

Sora Deliei Matache a născut în această după-amiază un băiețel perfect sănătos și foarte mare, după cum dezvăluie bunica Gina Matache. Tot bunica a spus, în premieră, și numele pe care Oana l-a ales pentru cel de-al doilea copil: Bogdan. Înainte să plece la spital, Oana a pozat goală, aceasta fiind forma ei inedită de a-și lua la revedere de la burtică.

 

„Eu sunt acasă, nu la spital pentru că am rămas cu fetița, cu Jessica. Am vorbit doar cu ginerele meu deocamdată și mi-a spus că și Oana, și băiatul sunt bine. Copilașul este perfect sănătos și foarte mare și îl vor boteza Bogdan. Are 3.3 kilograme, cred că din acest motiv a și venit mai devreme. E toată familia cu Oana la spital Și Delia, toate rubedeniile!, a declarat Gina Matache la Antena Stars, imediat după fericitul eveniment.

Oana „Cosânzeana', sora Deliei trebuia să nască marți, însă băiețelul a avut alte planuri și a venit pe lume astăzi, cu două zile mai devreme.

Înainte să plece în sala de nașteri, Oana a pozat goală în baia rezervei sale din spital și a postat fotografia îndrăzneață pe Instagram.

„Adio, burtica mea!', scria Oana dimineață, în dreptul pozei, care o înfățișa dezbracată, în toată splendoarea sa de gravidă pe ultima sută de metri.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter