Sore a filmat un nou videoclip pentru piesa “Dor să-ţi fie dor”

Publicat pe

Sore a filmat duminica trecută un nou videoclip pentru single-ul Dor sa-ti fie dor', o piesă de dragoste emoţionantă, în versurile căreia se vor regăsi cu siguranţă mulţi dintre fanii artistei.

 

Piesa vorbeşte despre durerea pe care o simţi atunci când iubeşti pe cineva care nu te mai iubeşte. Concret, este vorba de dorul de a te simţi iubit, o senzaţie pe care toţi am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat', a spus Sore.

 

Pentru filmarea clipului au fost folosite patru decoruri, iar Sore a purtat patru ţinute, realizate de Andra Moga.

 

Clipul nu este unul bazat pe fashion. Tot lookul meu este cât se poate de natural, nu mi-am dorit ca machiajul sau hainele să atragă atenţia de la poveste sau de la emoţia pe care atât clipul, cât şi piesa o transmit', a adăugat Sore.

 

Noul videoclip beneficiază şi de participarea extraordinară a lui Bogdan Boantă, unul dintre cei mai talentaţi coregrafi din România, care a câştigat două trofee „Dansez pentru tine” şi a participat în grupul de balet din cadrul emisiunilor „Vocea României” şi „Românii au talent”.

 

Dor să-ţi fie dor este un clip complex, cu un concept spectaculos, de care sunt foarte mandră. Abia aştept să îl împărtăşesc cu fanii mei', a declarat artista.

Sore a filmat un nou videoclip pentru piesa Dor să-ţi fie dor'Sore a filmat un nou videoclip pentru piesa Dor să-ţi fie dor'

 

Fotografii: Silviu Săndulescu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter