Sore, Smiley şi Alex Velea au cântat live într-un... tramvai!

Publicat pe

ProFM a implinit pe 20 de ani pe 15 aprilie, aniversare pe care a marcat-o prin cel mai nebun concert, atat pentru spectatorii care s-au imbarcat in Alai la Tramvai', pentru artisti, dar si pentru participantii din traficul bucurestean.

 

Sore & Mihai Ristea, Smiley si Alex Velea si-au instalat echipamentul si instrumentele muzicale si au cantat intr-un tramvai in miscare, care a plecat din Piata Sfantul Gheorghe si a traversat o parte a Bucurestiului, fara a opri in statii. Astfel, cel mai vesel si cel mai nou mijloc de transport din Capitala a plimbat 100 de ascultatori, pe DJ-ii ProFM, dar si cativa invitati speciali (Adela Popescu, Cabral si Andreea Ibacka si Roxana Ciuhulescu) care si-au dorit sa fie alaturi de echipa ProFM la aniversarea a 20 de ani si sa auda cel mai inedit concert marca Legalize Joy.

De la Different', Rolling in the deep' (Adele), My heart is refusing me' (Loreen) interpretate de Sore, Dont say its over', Secret discret', Cand noaptea vine', Minim 2' in interpretarea lui Alex Velea pana la Dincolo de cuvinte', Cai verzi pe pereti', Am bani de dat', Dream girl', Dead man walking', Love is for free' si In lipsa mea' cu care Smiley a facut furori, toate au asigurat o atmosfera pana acum nemaintalnita intr-un tramvai bucurestean.

Lui Smiley concertul Alai la tramvai' i s-a parut Inedit si intim desi am cantat practic pentru tot Bucurestiul, la cum participau si soferii din trafic. Desi am trecut si prin niste curbe periculoase concertul nostru a iesit foarte bine, totul s-a auzit excelent, cu siguranta nu numai in tramvai ci si inafara lui', a incheiat artistul.

Cei prezenti in tramvai au mai avut parte de o premiera: au avut ocazia sa ii vada pe parintii lui Sore, actrita din serialul Pariu cu viata'.

 

Sore, Smiley şi Alex Velea au cântat live într-un... tramvai!Sore, Smiley şi Alex Velea au cântat live într-un... tramvai!

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter