Sorina Matei îi ia apărarea Danei Budeanu. Replica acidă a jurnalistei B1 TV: „Problema e la voi”

Publicat pe

Jurnalista B1 TV, Sorina Matei, sare în apărarea Danei Budeanu, după ce aceasta a fost dată afară de la Pro TV, în urma implicării în scandalul „Dăruieşte viaţa'. Sorina Matei şi-a exprimat pe Facebook opinia că ura vine din partea celor care nu acceptă părerile sincere şi asumate ale cuiva diferit de majoritatea, respectiv Dana Budeanu.

Sorina Matei îi ia apărarea Danei Budeanu. Replica acidă a jurnalistei B1 TV: „Problema e la voi'Sorina Matei îi ia apărarea Danei Budeanu. Replica acidă a jurnalistei B1 TV: „Problema e la voi'

„Madam Budeanu (pe care nu o cunosc) şi pe care am distribuit-o prima, (după care s-au luat toţi proştii evident), şi am distrubuit-o la fel de asumat pentru că o urmăream de mai mult timp când deschideam seara instagramul, am obsevat are constant un stil ferm, de multe ori haios şi asumat, uneori mă distrează, mori de râs, alteori nu sunt de acord cu ce scrie dar tot haioasă e, este în primul rând tipul de om care îşi asumă. Ceea ce mi se pare foarte tare şi e un asset în ziua de azi. În al doilea rând, am distribuit-o pentru că vine din altă lume.

Din privat, real, altă experienţă de viaţă, altă expertiză, observă lucruri, detalii, nu scrie fakeuri, are o altă perspectivă. Să urăşti o persoană doar pentru că are nişte păreri ferme, asumate, după cum vedeţi mai jos, vă face pe voi bolanvi de ură nu pe ea.

O altă părere a mea fermă şi asumată. Să urâţi şi să atacaţi oamenii pentru că au păreri care diferă de ale voastre, dovedeşte că problema e la voi. „Croitoreasa dată dreacu”, aşa cum se prezintă, v-a făcut să vă încăieraţi ca proştii pe părerea ei pleacată de la nişte adevăruri factuale. STAT, PRIVAT, CARITATE, IPOCRIZIE, ACTIVISM, POLITIC, BOGAŢI, SĂRACI. Ceea ce face pe voi de rahat, vă arată hateul şi vă devoalează boala.', a scris jurnalista Sorina Matei pe Facebook.

În cursul zilei de 31 octombrie, Pro TV a anunţat că şi-a întrerupt colaborarea cu creatoarea de modă Dana Budeanu, lăsând să se înţeleagă că motivul îl consituie recentul atac al acesteia la adresa Asociaţiei 'Dăruieşte Viaţă', care construieşte un spital oncologic pentru copii. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter