Soția lui Leo Iorga, devastată de durere după moartea artistului: "Sunt terminată, nu mă pot opri din plâns!"

Publicat pe

Leo Iorga a încetat din viață azi, 2 noiembrie, lăsând în urmă familia, dar și mii de fani îndurerați. Paula Iorga, soția artistului, este devastată… Iată primele declarații!

Leo Iorga a murit azi, 2 noiembrie, după o lungă și grea suferință, cauzată de lupta cu cea mai nemiloasă boală – cancerul. Contactată de ciao.ro, soția lui Leo Iorga a declarat în exclusivitate prin ce trece în aceste momente grele, Paula Iorga fiindu-i alături soțului său încă de la început, din 2011, când artistul a început lupta cu boala.

„Este adevarat. A murit puiul meu. S-a intamplat totul brusc, am apucat sa-i aprind lumanarea. Sunt terminata, nu ma pot opru din plans. Nu am apucat sa-i spun cat de mult il iubesc, puiul meu. Nu am apucat, Doamne! Nu ma pot aduna. Mai aveam atatea sa i spun… De cateva zile ma ruga sa mergem acasa, dar nu puteam sa l duc acasa pentru ca refuza sa manance. Nici in spital nu mai voia sa manance. Boala a invins. Am nevoie de liniste, de putere”, a declarat soția artistului.

Leo Iorga a fost diagnosticat și cu pneumonie

Solistul a fost dus duminică noapte (20 oct) la spital, slăbit și chinuit de o pneumonie căpătată într-una din clinicile unde a fost internat anul acesta. Răceală ce l-a lăsat fără apărare și, din păcate, n-a putut continua tratamentul și seria de investigații la clinica din Hamburg, unde a fost internat de două ori anul acesta.

Soția lui Leo Iorga, devastată de durere după moartea artistului: "Sunt terminată, nu mă pot opri din plâns!"Soția lui Leo Iorga, devastată de durere după moartea artistului: "Sunt terminată, nu mă pot opri din plâns!"

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter