Soțul Addei de la Asia Express primește imagini indecente din partea admiratoarelor. Cum a reacționat artista când a aflat: „Hai că te-am prins, că zâmbeai”

Publicat pe

Adda și soțul ei, ambii concurenți Asia Express, le-au oferit fanilor un dialog spumos pe contul de Instagram. Totul a pornit de la fotografiile pe care Cătălin le primește de la diverse femei, pe contul de socializare. Cântăreața a filmat discuția care a urmat între ei și a publicat imaginile, chiar după difuzarea unei ediții Asia Express.

Soțul Addei de la Asia Express primește imagini indecente din partea admiratoarelor. Cum a reacționat artista când a aflat: „Hai că te-am prins, că zâmbeai'Soțul Addei de la Asia Express primește imagini indecente din partea admiratoarelor. Cum a reacționat artista când a aflat: „Hai că te-am prins, că zâmbeai'

Adda s-a filmat după ce a mâncat o acadea și se afla lângă soțul ei, care butona telefonul. La un moment dat, ea îi spune: Cătă vorbește cu fetele pe Instagram. Hai că te-am prins, că zâmbeai. Ți-au mai trimis poze cu ele dezbrăcate?'. Iar Cătălin Rizea, soțul si partenerul ei de la Asia Express, îi răspunde cu zâmbetul pe buze: Da. Da, da, da!', potrivit Cancan.

Într-o altă înregistrare urcată pe Instagram Stories, Adda a mărturisit ușor șocată: Bă, deci, câteva fete i-au trimis lu Cătă poze cu ele dezbrăcate. Water park, watermelon, waterproof, water what??? Ce Dumnezeu?! De ce ați face asta?! Nu înțeleg! De ce trimiteți poze cu voi dezbrăcate unui om pe care nu îl cunoașteți?!'.

 Aflat în spatele ei, Cătălin Rizea reacționează: Hai, băi, ești geloasă, ce ai?', iar soția sa a zis: Nu sunt geloasă!'.

 Bă, tipele arătau super bine!', iar soțul ei afirmă: Ce e frumos și Lui Dumnezeu îi place!'. Dar tu nu ești Dumnezeu! Așa… Deci…', a spus Adda.

Îți trag una acuma! Ești și pe poziție, am și șosetele astea frumoase în picioare…', afirmă în glumă soțul vedetei, care îi pune piciorul drept pe spate și începe să îi facă un soi de masaj.

Adda și Cătălin pot fi văzuți și azi la Asia Express, aflându-se printre cele patru echipe finaliste.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter