Ștefania, primele declarații după ce Speak a cerut-o în căsătorie la Asia Express. S-a uitat la emisiune plângând: "Am simțit emoțiile ca și cum s-a întâmplat iar"

Publicat pe

Ștefania s-a emoționat din nou și a plâns în momentul în care a revăzut la TV momentul în care a fost cerută în căsătorie la Asia Express.

Ștefania, primele declarații după ce Speak a cerut-o în căsătorie la Asia Express. S-a uitat la emisiune plângând: "Am simțit emoțiile ca și cum s-a întâmplat iar"Ștefania, primele declarații după ce Speak a cerut-o în căsătorie la Asia Express. S-a uitat la emisiune plângând: "Am simțit emoțiile ca și cum s-a întâmplat iar"

Ștefania și Speak, ambii concurenți Asia Express, nu își mai încap în piele de fercire. După ce artistul s-a încumetat să își ceară iubita în căsătorie, Ștefania a pus mai multe Instastory-uri, în care abia își mai poate controla emoțiile. A retrăit momentul unic al cererii în căsătorie ca și cum s-ar fi întâmplat din nou.

Citește și: Speak a făcut primele declarații despre nunta cu Ștefania.Când va avea loc evenimentul. „E ca și luată'

'Sunt o plângăcioasă. A fost cel mai minunat moment din 'Asia Express', pe bune. Am simțit emoțiile ca și cum s-a întâmplat iar', a precizat artista printre lacrimi, după ce a vizionat ediția Asia Express de ieri.

Ștefania: „Așa începe adevarata noastră aventură în doi”

A avut loc prima cerere în căsătorie la Asia Express, iar Speak și Ștefania au fost protagoniștii acestui moment inedit. S-a lăsat cu emoții, plânsete și sute de felicitări. Răspunsul, precum era de așteptat a fost cel așteptat. „DA! Și așa începe adevarata noastră aventură în doi”, a scris Ștefania în dreptul unei fotografii postate pe Instagram, în care apare alături de alesul ei.

Citește și: Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express.Bruneta a avut o reacție savuroasă: „Nu, nu… nu cred!'

Pe lângă concurenții de la Asia Express care i-au felicitat la momentul respectiv, urările de bine au curs și pe rețelele de socializare: 'Așteptaaaam momentul astaa', a transmis Nicole Cherry. 'M-ați făcut să plâng!!!!', a spus și Ami. „Cea mai fericită sunt pentru treaba asta”, a scris și Jo.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Speak și Ștefania împlinesc 3 ani de relație.Ce anunț a făcut artistul cu această ocazie

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter