Soţul lui Cameron Diaz este extrem de mândru de ea. Ce cuvinte frumoase i-a spus!

Publicat pe

Cameron Diaz şi Benji Madden au împlinit 1 an de când s-au căsătorit, perioadă în care sentimentele dintre ei au devenit parcă şi mai puternice.

 

După câteva relaţii eşuate, Cameron a reuşit să-şi găsească fericirea în braţele cântăreţului de la „Good Charlotte', iar acesta o copleşeşte cu cele mai frumoase declaraţii.

 

Extrem de mândru de soţia lui, Benji şi-a declarat admiraţia pentru Cameron care se pregăteşte să-şi lanseze cartea „The Longivity Book'.

 

„Nu aş putea fi mai mandru de atât de soţia mea. Se trezeşte în fiecare dimineaţă cu dorinţa de a încerca şi a face ca lumea să fie mai bună. Sunt mereu uimit de curajul, forţa şi vulnerabiltatea pe care le arată, încurajându-le continuu pe celelalte femei să se iubească aşa cum sunt. A fost minuant să asist la scrierea cărţii ei'.

 

Cartea scrisă de Cameron Diaz va fi lansată în luna aprilie, iar vedeta în vârstă de 43 de ani a dezvăluit deja coperta cărţii pe care apare fără machiaj.

 

Foto: Instagram

 

Soţul lui Cameron Diaz este extrem de mândru de ea. Ce cuvinte frumoase i-a spus!Soţul lui Cameron Diaz este extrem de mândru de ea. Ce cuvinte frumoase i-a spus!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter