Stefan Banica compune o piesa pentru fetita lui, Violeta

Publicat pe

Stefan Banica a intrat in studio unde impreuna cu trupa sa inregistreaza piesele pentru noul sau album, "Super-love", ce va fi lansat in toamna acestui an.

Stefan Banica„Super-love” va fi al treisprezecelea disc de autor semnat Stefan Banica si va contine in total 12 piese: 11 cantece noi plus hitul „Super-love”, care va da si numele discului.

O piesa cu o semnificatie aparte este „Cantec pentru Violeta”, o melodie cu versuri pline de sensibilitate, compusa de Stefan Banica special pentru fetita sa, Violeta, o piesa care cu siguranta va sensibiliza tatii de fete, dar nu numai.

„Este un album care ma reprezinta in acest moment, cu experientele acumulate de la ultimul album si pana in prezent. Vor fi si cateva piese de o alta factura decat cele inregistrate pana acum, pe care oamenii nu sunt poate obisnuiti sa le auda cantate de mine. Sper ca noile piese sa fie o surpriza placuta! „, declara artistul.
 

 

 

 

 

Andreea Marin, Violeta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter