Ștefan Bănică, dezvăluiri din culisele „Liber ca pasărea cerului”: Câte o carte în cap, câte o palmă peste ceafă și-a mai luat!” / Tabietul de la filmări al artistului

Publicat pe

Pe 21 aprilie începe, la Antena 1, serialul de comedie „Liber ca pasărea cerului', în care Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au rolurile principale, respectiv Orlando și Ducu. Ștefan Bănică își amintește, amuzat, momente din timpul filmărilor, cum ar fi acelea când îl „corecta' pe Vizante cu „câte o carte în cap, câte o palmă peste ceafă'.

Ștefan Bănică, dezvăluiri din culisele „Liber ca pasărea cerului': Câte o carte în cap, câte o palmă peste ceafă și-a mai luat!' / Tabietul de la filmări al artistuluiȘtefan Bănică, dezvăluiri din culisele „Liber ca pasărea cerului': Câte o carte în cap, câte o palmă peste ceafă și-a mai luat!' / Tabietul de la filmări al artistului

„Nu ne-am prevelat de mijloace contondente, cum spunea tata, Dumnezeu să-l ierte, dar câte o carte în cap, câte o palmă peste ceafă, mai câte un șut în fund, pe genul Chaplin și-a mai luat. Este important de știut că inocența a doi oameni trecuți de 40 de ani, inocență în sensul bun al cuvântului, cu care încearcă să rezolve probleme actuale  pe care le avem cu toții este cheia acestului serial. Și este o dorință a noastră ca actori ca oamenii să se regăsească în situațiile pe care personajele noastre le trăiesc.', povestește Ștefan Bănică.

Actorul are și un obicei pe platoul de filmare: Nu pot să spun că e un tabiet, dar în timpul filmărilor m-am obișnuit ca înainte de începerea lor să stau cu colegii mei la o cafea la mine în rulotă sau la machiaj și să repetăm scenele pe care le aveam de filmat în ziua respectivă'.

Pentru acest rol, artistul a purtat una din cămășile proprii, cumpărată în anul 2006, din Hawaii. O cămașă pe care n-o mai purtase din anul în care o achiziționase (vezi foto).

Găsind această cămașă înflorată, uitată în garderoba mea, am construit outfit-ul personajului: lejer, colorat, cu un mic cercel în ureche și o mustață cu cioc, cu ochelarii transparenți de soare, pe care și-i asortează la cămăși. Ăsta-i Orlando. Și atunci am folosit cămașa pe care o aveam, iar cei de la costume au luat-o ca model', mai spune acesta.

Serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante în rolurile principale, va avea premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1. Liber ca pasărea cerului este o savuroasă comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză.

Atât pentru Orlando (Ștefan Bănică), un pierde-vară pentru care viața este o nesfârșită aventură, cât și pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter