Ștefan Bănică face declarații de dragoste de 8 martie

Publicat pe

Ștefan Bănică iubește femeia și nu se oprește la una singură. După ce a avut câteva mariaje eșuate, iar acum se pregătește din nou să facă pasul de mare acesta a decis să facă altfel  de declarații de dragoste în această primăvară.

 

 

 

 

Ștefan Bănică iubește femeia și nu se oprește la una singură. După ce a avut relații cu Mihaela Rădulescu, Cristina Țopescu ori Andreea Marin, care într-un final s-au încheiat acesta are acum o relație care se pare că se va oficializa curând cu Lavinia Pârva.  Și cum nu doar femeile din viața personală îi sunt alături, cântărețul a vrut să le aducă un dar tuturor femeilor din viața lui respectiv admiratoarelor și fanelor care nu lipsesc de la nici un eveniment public al acestuia.

 

Cum ziua de 8 martie este una specială, Ștefan a dorit așa cum a făcut-o în fiecare an, să facă declarații de dragoste în stil propriu tuturor femeilor din viața sa sub conceptul concertului „Te iubesc, femeie'. Astfel, pentru a celebra femeia acesta a adunat cele mai frumoase cântece de dragoste lansate pentru a le cânta și dedica tuturor celor care fac parte din sexul frumos.

 

 

 

Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi pe 4, 6 și 7 martie la concertele „Te iubesc, femeie' de la București, Focșani și Piatra Neamț! Am petrecut împreună seri minunate, în care am sărbătorit doamnele și domnișoarele, de ziua lor, prin cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu. Sper că aceste spectacole au găsit deja un loc special în inimile celor care iubesc muzica mea și aștept să ne reîntâlnim în sălile de concert, dar și la teatru. Astăzi e o zi specială, este 8 martie și, cu acest prilej, le spun încă o dată „La mulți ani!' tuturor doamnelor, domnișoarelor și mamelor, să fiți sănătoase, fericite și, mai ales, iubite!'– a declarat Ștefan Bănică.

 Evenimentele au fost un real succes, iar doamnele și domnișoarele au fost de-a dreptul încântate și entuziasmate de frumoasele concerte susținute de cântăreț. Cel mai deosebit însă a fost cel susținut pe data de 4 martie întrucât a fost unul cu multă emoție pentru el. La Sala Radio mama lui Ștefan Banică s-a aflat în sală pentru a-și susține fiul. Ștefan a compus pentru aceasta single-ul lansat la începutul acestei luni –  Mama'.

Bianca Ion

Foto: PR.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter