Stefan Bănică - Pentru prima dată alături de fiul lui într-o emisiune

Publicat pe
Stefan Bănică - Pentru prima dată alături de fiul lui într-o emisiune Stefan Bănică - Pentru prima dată alături de fiul lui într-o emisiune

Cunoscut pentru eleganţa şi diplomaţia cu care tratează subiectele legate de viaţa personală, Ştefan Bănică a luat o decizie fără precedent în această săptămână la „X Factor'.

 

Impresionat peste măsură de povestea unui concurent greu încercat de viaţă, Ştefan Bănică a decis să i-l prezinte acestuia şi, totodată, telespectatorilor pe băiatul lui, Ştefan, aflat în culisele emisiunii, alături de tatăl său. Micuţul Ştefan este la prima sa apariţie într-un show de divertisment.

 

Puştiul, care îi vine tatălui lui până la umăr, seamănă foarte mult cu acesta.

 

„Eu sunt un perfecţionist, exigent în profesia mea, aşa cum am fost tot timpul şi nu cred că mă voi schimba. Îmi doresc în mod real să găsesc un talent adevărat, care să facă performanţă la X Factor şi care să pornească o carieră în muzică, nu doar să participe la un concurs. Nu vreau să fiu neapărat lupul cel rau' sau the bad guy', aşa cum există în tipologia juraţilor la astfel de concursuri, ci sunt eu însumi, cu exigenţele şi aşteptările mele în ceea ce-i priveşte pe concurenţi', a declarat Ştefan Bănică.

 

Artistul a descoperit în concurentul de doar 16 ani, venit tocmai din Satu Mare un mix de sentimente, de emoţie, de sensibilitate şi bucurie greu de descris în cuvinte. „Un astfel de copil merită o şansă', a mai completat juratul X Factor. Întregul moment va putea fi urmărit vinerea aceasta, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor', de la Antena 1.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter