Stefan Banica si Andreea Marin: Radiografia unui divort anuntat

Publicat pe

Ştirea despărţirii lui Ştefan Bănică de Andreea Marin a tulburat apele în mass-media românească. Multă lume a rămas şocată de divorţul anunţat deşi semnele că relaţia celor două vedete scârţâia nu au fost tocmai discrete. Iată care au fost indiciile care prevesteau divorţul dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin.

 

 

 

 

 

Ştefan Bănică s-a despărţit de Camelia Constantinescu la un an după începerea relaţiei cu Andreea Marin

Deşi relaţia cu Andreea Marin a început în 2005, Ştefan Bănică nu a rupt legăturile cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu decât în anul 2006. Mama primului său copil (Radu Ştefan, 10 ani) a aflat o mare parte din evoluţia relaţiei celor două vedete din presă, ea fiind ocupată cu construirea casei în care ar fi trebuit să se mute familia. Surpriza surprizelor a fost atunci când a aflat că Andreea Marin şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în Statele Unite, în 2006.

Ambii au mai trecut printr-un divorţ

Andreea Marin nu este la prima decepţie în dragoste. Primul ei mariaj, cu directorul de marketing Cristian Gheorghiţă a fost unul adolescentin, de început de drum şi cei doi au divorţat după trei ani.

Ştefan Bănică a mai fost şi el căsătorit, cu Mihaela Rădulescu din 1994 până în 1999. Motivul oficial al despărţirii celor două vedete nu a fost făcut public, dar se pare că infidelităţile cântăreţului au avut ceva de-a face cu tristul eveniment.

 

Citeste continuarea pe unica.ro

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter