Steliana Sima, adevărul despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu: "Să nu dramatizăm!"

Publicat pe

Stabilită de mulți ani în America, Maria Ciobanu a stârnit temeri în rândul fanilor pentru că nu a mai venit în România pentru Sărbătorile de iarnă și imediat s-a speculat că este bolnavă. Steliana Sima, buna prietenă a artistei de muzică populară, a vorbit despre starea de sănătate a acesteia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă au apărut zvonuri că Maria Ciobanu se simte foarte rău, acesta fiind motivul pentru care nu a mai venit acasă, în România, de Crăciun și Revelion, așa cum obișnuia. Steliana Sima dezvăluie, însă, că este vorba despre o simplă răceală și nu e nimic grav.

E foarte bine! Eu am vorbit ultima dată cu prințesa în ziua de bobotează. Și era ok. Nu știu de unde spun oamenii că nu ar fi. Prințesa e bine, e sănătoasă, dar să nu transformăm o banală răceală, bronșită, în altceva. Să nu dramatizăm!', a declarat Steliana Sima pentru wowbiz.ro.

Maria Ciobanu i-a dezvăluit prietenei sale că vrea să se întoarcă definitiv în România. În vară vrea să vină definitiv în România!', a precizat Steliana Sima.

Citește și: Îl mai ții minte pe Mircea Solcanu?Fostul prezentator TV e acum de nerecunoscut!

Citește și: Vica Blochina a fost bătută de tatăl ei, în copilărie:„Era foarte sever și…’

Citește și: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„La majoritatea probelor ne certăm’

Maria Ciobanu, reacție emoționantă la botezul primului nepot al Stelianei Sima

Maria Ciobanu și Steliana Sima  sunt foarte apropiate, mai ales pentru că „ciocârlia muzicii populare românești” a propus-o pe Steliana Sima la Ansamblul Ciocârlia atunci când s-a pensionat.

„Mulțumesc, dragul mamei! Nu mă lăuda așa de tare…ești fiul meu și e normal să mă lauzi. Vreau să vă spun stimați invitați, stimați români, sunt cu lacrimile în ochi, că am ajuns pe Pământul meu.

Sunt foarte emoționată și mă bucur din toată inima că am fost alături de scumpa mea prietenă, pe care am propus-o la Ansamblul Ciocârlia cu ani în urmă, eram tânără și eu eram în prag de pensie.

Și acum, uite că am venit să fiu alături de ea la botez, că la nuntă nu am putut să vin că eram în America. S-a întâmplat cu pandemia asta, Dumnezeu să ne salveze să nu mai avem de acum încolo nicio opreliște să ne bucurăm și să ne veselim.

Cu toții să fim sănătoși, că cea mai mare avere a omului este sănătatea. Vă mulțumesc că m-ați susținut ani de zile și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat zile să pot să ajung la botez la prietena mea.

Dacă mă țin mintea și picioarele. Nu știu dacă mai pot să cânt că de doi ani nu am mai cântat.”, este discursul emoționant ținut de Maria Ciobanu la botezul primului nepot al Stelianei Sima.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter