Vica Blochina a fost bătută de tatăl ei, în copilărie: "Era foarte sever și..."

Publicat pe

Invitată într-o emisiune difuzată pe YouTube, Vica Blochina și-a amintit, cu lacrimi în ochi, copilăria de coșmar și bătăile primite din partea tatălui. Vedeta a rememorat și momentul în care a aflat că tatăl său a murit și ce schimbări au apărut în viața ei după aceea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a povestit, la Kanal D, că a avut o copilărie grea, în principal pentru că nu se înțelegea deloc cu tatăl ei, care o lovea fără motiv. Lituanianca nu poate uita nici acum bătăile prin care a trecut pe când era doar o fetiță. Eram super tristă și nefericită și nu înțelegeam de unde vin aceste stări', a spus, în primă fază, Vica Blochina.

Vica Blochina spunea că și-ar fi dorit poate ca tatăl ei să o fi iubit mai mult și să țină mai mult la ea, căci în copilărie era foarte sever, iar vedeta era mai tot timpul mustrată, de multe ori și în fața mai multor persoane.

Vica Blochina a fost bătută de tatăl ei, în copilărie

'Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar tata foarte sever, mă bătea și mă certa. Dar pe vremea aia, vremea comunismului, părea a fi ceva normal', a spus Vica.

Vedeta a suferit cel mai mult în urmă cu 17 ani, atunci când aflată în România a fost sunată de către mama ei din Lituania și i-a spus că tatăl acesteia a murit. Pentru Vica Blochina a fost un șoc, iar aceasta a luat primul avion și a plecat spre casă.

'M-a sunat mama plângând, mi-a zis că a murit tata, pentru mine a fost un șoc, de atunci a început viața mea. M-am maturizat foarte repede, m-am dus acasă, iar când am ajuns l-am văzut pe tata în capelă după ani de zile în care nu l-am văzut acasă.

A fost foarte greu, practic eu am plecat mică de acasă, iar cu tata nu mă văzusem de ani de zile, am plecat din Lituania, i-am zis la revedere, iar când am revenit l-am găsit în capelă', a spus Vica Blochina.

Citește și: Averea uriașă a lui Petrică Mîţu Stoian ar putea ajunge la statul român

Citește și: Neti Sandu a avut o relație de 10 ani:„E foarte greu să conviețuiești’

Citește și: Cum arăta Mioara Roman în tinerețe.Petre Roman nu a fost îndrăgostit de ea la început

Totodată, în cadrul emisiunii În oglindă', Vica a vorbit și despre mediatizata legătură amoroasă pe care a avut-o cu Victor Pițurcă.

Asta a fost karma mea, să fac un copil cu un om însurat', a povestit blondina.

Vica Blochina pleacă definitiv din România. Mă mut în Statele Unite!'

Vica Blochina a decis să părăsească pentru totdeauna România. Vrea să se mute în SUA, nu înainte să-și valorifice proprietățile pe care le deține în țara noastră. Blondina deja și-a scos la vânzare apartamentul de cinci stele din București, pe care l-a primit chiar de la tatăl fiului său, Victor Pițurcă.

Eu mi-am scos deja apartamentul la vânzare. Are 150 de metri pătrați, patru camere și garaj cu două locuri. Îl dau cu 400.000 de euro. I-am fixat prețul. E situat central. Îmi doresc să mă mut din România! La anul mă mut în Statele Unite!

Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan, am vrut să-l pun pe picioare. Dar acum Edan e mare. Am afaceri noi cu gașca cu care tot plec prin vacanțe', a declarat, săptămâna trecută, Vica Blochina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter