Știați că Marius Tucă are o fată de 22 de ani? Iată cum arată Daria, "Leoaică născută din coama lumii" și cu ce se ocupă

Publicat pe

Foarte discret cu viața personală, Marius Tucă a evitat să-și expună familia de-a lungul timpului, așa că puțini sunt cei care știu că jurnalistul are o fiică de 22 de ani și cum arată ea. Daria a apărut, recent, într-o emisiune a tatălui ei și a fost lesne de observat că îi seamnă leit acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La mulți ani, Daria! 29 iulie 1998
Aşa s-a născut şi lumea,
Cu zâmbetul pe buze, senină
Scăldată în ea şi în lumină,
Ca-n ziua aceea a ta
Desprinsă din calendarul vieţii
Şi ruptă din Rai şi Univers
Învelită în scutece de abur,
Aburul unei dimineţi de vară,
Iar tu erai atât de frmoasă
Leoaică născută din coama lumii
Muşcând din aer şi din sânul mamei
Lapte din comete, din lumina lunii.
Marius Tucă', i-a scris Marius Tucă fiicei sale, în ziua în care a împlinit 22 de ani.

Daria este studentă în Marea Britanie, lucru care îl face foarte mândru pe tatăl său. Tânăra studiază Regie și Film.

Știați că Marius Tucă are o fată de 22 de ani? Iată cum arată Daria, "Leoaică născută din coama lumii" și cu ce se ocupăȘtiați că Marius Tucă are o fată de 22 de ani? Iată cum arată Daria, "Leoaică născută din coama lumii" și cu ce se ocupă

Cu ocazia lansării unui nou post TV pe piața media din România, Aleph News, Marius Tucă a realizat o emisiune specială, în care a avut-o invitată și pe fiica lui.

La finalul unei discuţii emoţionante despre alegerile făcute în profesie, care nu este jurnalismul, aşa cum se aşteptau cei mai mulţi, pandemia COVID-19, care a prins-o pe Daria în capitala Angliei, dar şi despre dorul şi grija pentru cei de acasă, Marius Tucă a exclamat, vizibil emoţionat: „Hai că m-ai făcut să plâng la final!'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter