Stil de vedetă: Scarlett Johansson

Publicat pe

Scarlett Johansson este una din vedetele care de mici au cochetat cu camerele de fotografiat și au cunoscut succesul.  Frumoasa actiță a fost aleasă la vârsta de 7 ani să fie protagonista unei reclame comerciale și se pare că de la o vârstă fragedă stilul ei începea să prindă contur. Devenită o femeie în toată regula, ținutele actriței sunt elegante, iar paparazzi de la Hollywood nu o scapă din ochi nici o secundă. 

 

 

 

 

 

 

 

Stilul lui Scarlett Johansson a fost mai mereu elegant. Pe covorul roșu actrița rareori a renunțat la rochiile elegante care probabil ocupă un loc important în dressingul actriței. Dacă actrița și-a menținut mereu un stil în ceea ce privește îmbrăcămintea, nu putem spune același lucru despre tunsoarea ei. Abia în ultima perioadă se pare că aceasta și-a găsit propriul stil adoptând nuața de blond pe care a mai purtat-o și în trecut.

 

 

 

În timpul liber, Scarlett optează de fiecare dată pentru ținute casual care emană de fiecare dată un aer de comoditate. Blugii, tricourile largi  și cămășile se pare că sunt nelipsite din garderoba ei, iar machiajul mereu este unul subtil prin care reușește să scoată în evidență frumoasele trăsături. Urmărește galeria foto de mai sus și inspiră-te și tu din stilul ei personal!

 

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter