Stilul nu ține cont de anotimp! Și iarna poți avea outfit-uri cool!

Publicat pe

Într-o perioadă în care mulți dintre designeri preferă prezentările de modă mai mult sau mai puțin convenționale, Laura Lazăr a venit cu o idee originală: un târg atipic, cu haine produse de designeri români și produse de beauty, vizitatorii urmând să aibă parte de multe surprize. 

 

Când spui F, te gândști la Fashion, automat. Fie că ne place sau nu să recunoaștem, cu toții suntem pasionați de modă. Moda neînsemnând, neapărat, trenduri. Cel mai probabil că asta a avut în minte și Laura Lazăr, atunci când a lansat conceptul F Factor, acela al unui târg atipic, în care vizitatorii nu sunt invitați doar să cumpere, ci și să se distreze, totul fiind acompaniat de muzică antrenantă și având un vibe de party. Prin urmare, târgul a ajuns deja la cea de-a treia ediție, care va avea loc chiar duminica, pe data de 9 Decembrie. Și, pentru că sunt tot mai mulți tineri care se îmbracă extrem de cool, se pare că cle mai reușite ținyte vor fi premiate, în urma unui concurs.

Laura Lazăr activează în lumea modei de mai bine de zece ani, însă, în ultima perioadă, cu excepția evenimentelor mondene de anvergură, nu s-a prea expus public. Lauza și Vincențiu Butoi, partenerul ei, preferă să-și trăiască povestea de dragoste discret, nefiind obișnuiți ai show-urilor mondene.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter