Sunt cele mai sexy vedete, dar nu sunt perfecte... Și ele au defecte!

Publicat pe de Oana Pantazi

Sunt bogate, celebre în lumea întreagă, sunt cele mai sexy vedete, dar nu sunt perfecte… Multe dintre vedetele de la Hollywood au, la fel ca noi, o imperfecțiuni, însă acestea au reușit să-și transforme defectele în atuuri și să le afișeze fără să se frustreze!

 

Alunița lui Cindy Crawford a devenit, în timp, la fel de celebră ca posesoarea ei, nu puține fiind femeile care obișnuiesc să-și deseneze cu dermatograful acel sexy „grain de beaute' care a făcut ca posesoarea lui să devină inconfundabilă. Un alt exemplu de frumusețe diferită este cel al actrițelor Kate Bosworth și Mila Kunis, care suferă ambele de heterocromie (au ochii de culori diferite), însă asta le face cu atât mai sexy. Nici Ashton Kutcher, soțul cel sexy al Milei Kunis, nu pare să sufere că are două degete de la picioare lipite, sau Halle Berry, care are 6 degete la piciorul drept, ori Daryl Hannah, care și-a pierdut o jumătate din degetul arătător în copilărie.

Îngrozitor de deformat este și degetul mic de la mâna dreaptă al lui Denzel Washington, dar asta nu l-a împiedicat să câștige nu unul, ci două premii Oscar! Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, are și ea o problemă la picior (bracymetatarsie – are un deget mai scurt și deformat), dar a avut întotdeauna succes în carieră. Nici pe Tina Fey nu a împiedicat-o în carieră fruntea sa extrem de lată, așa cum nici Joaquin Phoenix nu pare să fi suferit vreodată din cauza cicatricei din naștere care îl face să pară ca și cum s-ar fi operat de buză de iepure. Iată care sunt cele mai sexy vedete cu defecte!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter