„Sunt fericit când fac ce-mi place” Cristian Vasile ți-a arătat Bucureștiul Optimist ca să-l iubești și tu mai mult

Publicat pe

Text: Andreea Vasile

Albumul său de fotografie, București Optimist, e, de fapt, jurnalul său online pe care majoritatea dintre noi îl știm deja de pe Facebook, acolo unde Cristian Vasile, zis Igu, a imortalizat orașul cu bune și rele, dar mereu într-o notă pozitivă. Un simplu proiect personal pe care l-a creat cu mult drag l-a făcut cunoscut în toată țara și l-a dus prin cele mai frumoase locuri de la noi și din străinătate. Am vorbit cu Cristian despre curajul de a face tot ce îți place.

De ce îți place meseria pe care o ai?

Implică multa creativitate. Aproape fiecare job e altfel. Cunosc foarte multe și diverse persoane. Mă plimbă pe tot globul, prin cele mai faine locuri.

Când ai fost ultima dată #HappyLaJob?

Cel mai fericit sunt când mă ocup de proiectele personale. La job, fericit am fost recent, când mi s-a cerut să fac poze pe vârfurile Făgărașului. Fix ce-mi place.

De ce meseria ta e mișto?

Pentru că generează rezultate care pot fi apreciate de foarte mulți oameni.

Care sunt atuurile pe care le ai?

Usurința comunicării cu oamenii și o doză mare de seriozitate. Plus destul de multă muncă de teren în cele mai dificile situații.

Când te-a răsplătit din plin munca?

Când m-a trimis în Namibia, Sri Lanka și Maroc, printre altele.

Ce i-ai spune unui tânăr care vrea să facă ce faci tu?

Să experimenteze cât mai mult și să nu-i fie teamă de greșeli. Și să nu pună prea mare accent pe partea tehnică, ci mai mult pe cea creativă.

Cum arată o zi de muncă reușită?

O zi reușită e atunci când scot niște fotografii atât de faine, încât nici nu mă mai interesează dacă sunt plătit sau nu pentru ele (râde). Dacă mai implică și ceva natură și mișcare, cu atât mai bine.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter