Supermodelul Chanel Iman a făcut anunțul: va deveni mamă de fată!

Publicat pe de Oana Pantazi

Ea, frumoasă și celebră, el, tânăr și faimos, amândoi – bogați! Ce și-ar mai fi putut dori? Un copil. Și iată că acum supermodelul Chanel Iman a făcut anunțul: va deveni mamă de fată! Ea și soțul ei, Sterling Shepard, așteaptă cu nerăbdare să devină părinți.

Chanel Iman va deveni mamă de fată

Chanel Iman va deveni mamă de fată

La începutul acestui an, s-au căsătorit. Chanel (27) a fost o mireasă superbă, iar Sterling (24) un mire mândru și extrem de emoționat. Doi tineri frumoși și cu un viitor strălucit – ea, supermodel, el, jucător de fotbal american – și-au promis pe data de 3 martie că își vor fi alături la bine și la greu până ce… Deocamdată, din fericire, tânărul cuplu a avut parte doar de bucurii, iar cea mai mare dintre ele este faptul că vor deveni părinți.

Its a GIRL 🌸🎀💗

A post shared by Chanel Iman (@chaneliman) on

Chanel și-a anunțat fanii că ea și Sterling vor deveni părinții unei fetițe prin intermediul unei fotografii care ar fi putut să-i lipsească, de fapt, și cuvintele, atât de sugestivă era – ei doi stând pe o canapea de culoare roz, înconjurați de flori în diferite nuanțe ale aceleiași culori… Cu toții și-au dat seama care este sexul copilului înainte de a citi textul: „E fetiță!'.

Exotica Chanel, pe jumătate coreeană, pe jumătate african-americană și-a anunțat sarcina de Ziua Mamei, pe 13 mai, când a spus că ea și soțul ei abia așteaptă să-și vadă bebelușul. Ea a declarat atunci pentru People: „Povestea noastră continuă pe măsură ce așteptăm nașterea copilului. Și cum dragostea noastră crește pe zi ce trece, eu și Sterling abia așteptăm să o împărtășim cu micuța noastră'.

Dacă primul trimestru de sarcină a fost „foarte dificil' pentru Chanel, supermodelul simțindu-se extrem de rău, acum ea pare să-şi fi revenit în totalitate, pentru că în fotografii radiază. Recent, vedeta a mai publicat o poză pe contul ei de Instagram – alături de un comentariu la fel de emoționant ca instantaneul foto: „Atât de pregătită pentru micuța asta!' – în care întinde hainuțe de culoare roz pe o sârmă de rufe… Dacă e să ne luăm după nerăbdarea pe care o afișează viitorii părinți, e clar că fetița lor va fi un copil foarte norocos. Și foarte iubit!

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter