Tanarul Jurnalist al Anului, editia a XII-a

Publicat pe

Fundatia Freedom House, impreuna cu Edipresse AS Romania si Vodafone Romania lanseaza cea de-a XII-a editie a Concursului National Tanarul Jurnalist al Anului'.

Concursul se adreseaza tinerilor jurnalisti care scriu atat in presa scrisa cat si in cea online. Acestia pot participa la oricare dintre sectiunile:

1. CULTURA (sectiune sustinuta de Vodafone Romania)
2. IT&C SI TEHNOLOGIE (sectiune sustinuta de Vodafone Romania)
3. ACTUALITATE INTERNA (sectiune sustinuta de organizatori si sponsori)
4. FINANTE (sectiune sustinuta de UniCredit Tiriac Bank)
5. POLITICA EXTERNA SI AFACERI EUROPENE (sectiune sustinuta de Rompetrol)
6. MEDIU/ECOLOGIE (sectiune sustinuta de Antalis Romania

Pentru inscriere, candidatii sunt invitati sa trimita 3 articole, publicate in editiile print sau online, in cursul anului 2009. Fiecare articol trebuie insotit de un scan sau o fotocopie si un link, precum si de o prezentare a experientei profesionale in maxim o pagina. In cazul articolelor online, vor fi acceptate exclusiv cele publicate pe site-uri de specialitate. Postarile de pe blogguri, de orice tip, nu sunt eligibile.

Articolele trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen.

Inscrierile se vor face pana la data de 26 mai 2010 astfel:

– prin posta: Freedom House Romania, Bd. Ferdinand, nr.125, sector 2, Bucuresti, cod postal 021396
– prin e-mail: [email protected], cu mentiunea „Pentru TJA 2010, sectiunea…”

Pentru fiecare sectiune se va oferi un Mare Premiu in valoare de 4.000 de lei.

Concursul „Tanarul Jurnalist al Anului”, editia a XII-a, este o initiativa a Freedom House Romania, Edipresse AS Romania si Vodafone Romania – sponsor fondator. Acest concurs, unic in presa romaneasca, s-a nascut din dorinta recunoasterii publice si promovarii tinerilor jurnalisti de talent, pe baza unor criterii profesionale de apreciere a calitatii materialelor publicate.

In luna iulie, Freedom House Romania, Edipresse si reprezentantii sponsorilor vor face cunoscuti castigatorii in cadrul unei ceremonii de premiere care va fi preluata de partenerii media – TVR, Societatea Romana de Radiodifuziune, Biroul Roman de Audit Tirajelor (BRAT), Ziare.com.

Pe langa Vodafone Romania – sponsor fondator, concursul este sustinut si de Antalis, ROMPETROL si UniCredit Tiriac Bank.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter