Tania Budi, la 51 de ani - dovadă că frumusețea nu are vârstă. Imagini cu femeia pe care au iubit-o pătimaș cei mai doriți bărbați din România

Publicat pe

A fost și rămâne una dintre cele mai dorite femei din România. Frumusețea ei nu este doar motiv de invidii feminine, ci și de mare uimire. La aproape 51 de ani, pe care îi împlinește pe 6 februarie, Tania Budi este impecabilă.

Tania Budi, la 51 de ani - dovadă că frumusețea nu are vârstă. Imagini cu femeia pe care au iubit-o pătimaș cei mai doriți bărbați din RomâniaTania Budi, la 51 de ani - dovadă că frumusețea nu are vârstă. Imagini cu femeia pe care au iubit-o pătimaș cei mai doriți bărbați din România

Vânată, curtată, dorită, și, cu toate acestea, încă singură. S-a vorbit mult despre relația Taniei Budi cu designerul Cătălin Botezatu – au despicat firul în patru și alții, dar au vorbit și ei despre asta, fără resentimente, mai ales că au rămas în relații extrem de bune. Acum, Tania a trecut de ceea ce, generic, se numește 'a doua jumătate a vieții' și, în afară de o carieră și un business înfloritoare, se poate mândri și cu un palmares masculin bogat. Într-un interviu acordat Avantaje, Tania a mărturisit că a pierdut numărul iubiților.

„Nu-mi amintesc! Chiar dacă aş vrea să răspund, am pierdut numărul iubiţilor. Nu se pot compara, toate relaţiile sunt diferite, unele mai intense, alte mai puţin intense. Şi eu, la rândul meu, am suferit după ei! Şi numărul suferinţelor l-am pierdut! Stau şi mă gândesc şi nici mie nu pot să-mi răspund'.

Dragostea poate fi și anonimă

Acum, Tania trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un mai tânăr soldat în Legiunea Străină, despre care spune că 'îi conduce viața'. Iubirea este cea care îi conferă frumusețe și exterioară Taniei Budi. 'Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine', spunea recent Tania Budi şi, se pare, că acesta este unul dintre motivele pentru care arată aşa de bine.

Dacă, până de curând, Tania părea că preferă doar bărbații celebru, de data aceasta, a ales să trăiescă iubirea în anonimat. Marin Burcea, iubitul Taniei, a fost, până la relația cu ea, un necunoscut. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter