Tatăl lui Meghan Markle, REACȚIE surprinzătoare după botezul nepotului său, prințul Archie, la care NU a fost invitat

Publicat pe

Tatăl lui Meghan Markle a avut o reacție suprinzătoare după botezul nepotului său, Prințul Archie, la care nu a fost invitat. Thomas Markle a dezvăluit că i-ar fi plăcut să ia parte la ceremonia de sâmbătă, de la Castelul Windsor și a părut uimit că nu a primit invitație, deși tatăl Ducesei de Sussex a fost exclus de familia regală și nu a fost prezent nici la nunta fiicei lui, în urma unui scandal public.

Tatăl lui Meghan Markle, REACȚIE surprinzătoare după botezul nepotului său, prințul Archie, la care NU a fost invitatTatăl lui Meghan Markle, REACȚIE surprinzătoare după botezul nepotului său, prințul Archie, la care NU a fost invitat

 „Am fost întrebat dacă mi-ar plăcea să merg în Marea Britanie să-mi văd nepotul botezat. Am fost un băiat de altar la vârsta de 12 ani, un membru confirmat al bisericii Reginei la 14 ani, deci bineînțeles că mi-ar fi plăcut să mă aflu acolo pentru binecuvântare, dorindu-i lui Archie și părinților lui multă sănătate și fericire', a spus Thomas Markle pentru Daily Mail.

Meghan Markle nu a fost botezată atunci când era copil, din cauza conflictului de religii al celor doi părinți. Ducesa de Sussex a fost botezată abia la 37 de ani, la Biserica Angliei, înainte de nunta cu Prințul Harry.

Mama Ducesei, Doria Ragland, apare în portretul de familie publicat de Meghan și Harry pe contul lor comun de Instagram, alături de Prințul Charles, Camilla Parker Bowles, Prințul William și Kate Middleton, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, surorile Prințesei Diana.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani spunea, anul trecut, că vrea să fie tratat de către Familia Regală ca „tatăl lui Meghan Markle', cu respectul cuvenit.

Thomas Markle a mai dezvăluit că a vorbit cu fiica sa și cu Prințul Harry după nuntă, dar că acum numărul pe care obișnuia să o sune pe Meghan nu mai este disponibil. În plus, mai mulți angajați ai Palatului Kensington nu îi mai răspund la mesaje. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter