Incredibil cu ce forme a rămas după naștere! Cum arată Andreea Ibacka în costum de baie, la 8 luni după ce a născut. E bombă sexy!

Publicat pe
Incredibil cu ce forme a rămas după naștere! Cum arată Andreea Ibacka în costum de baie, la 8 luni după ce a născut. E bombă sexy!Incredibil cu ce forme a rămas după naștere! Cum arată Andreea Ibacka în costum de baie, la 8 luni după ce a născut. E bombă sexy!

Andreea Ibacka a adus pe lume o fetiță în decembrie anul trecut, însă vara nu a prins-o pe nepregătite cu forma fizică. În mod spectaculos, vedeta nu doar că a revenit rapid la greutatea inițială, dar are niște forme de vis. Andreea a făcut furori la mare în costum de baie.

La 33 de ani, după ce în urmă cu opt luni a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, Andreea Ibacka arata absolut spectaculos în costum de baie. Blonda a făcut furori pe plajă nu doar cu faptul că a revenit în timp record la greutatea inițială, dar și cu formele cu care a rămas după sarcină. Soția lui Cabral are un abdomen de femeie care nu a născut niciodată, iar decolteul arată mai bine ca oricând, vedeta fiind o adevărată bombă sexy. De fapt, ne-am aventura să spunem că Andreea arată chiar mai sexy acum decât înainte de a deveni mamă. Și cu singuranță, este mai voluptuoasă.

Cum a reușit Andreea Ibacka să slăbească în timp record după naștere

Frumoasa mămică a lui Namiko a avut, însă, noroc cu un genetic care nu i-a pus bețe-n roate. Andreea Ibacka a luat în greutate doar 9 kilograme pe parcursul sarcinii și a reușit să le dea jos fără eforturi colosale. Proaspăta mămică are noroc de o genă bună și asta a ajutat-o mult să slăbească într-un timp record. 'Am slăbit din decembrie. Eu am mai postat filmulețe, fotografii cu mine, nu au fost editate. Am avut noroc. Nu am acumulat foarte mult în timpul sarcinii. Am luat 9 kilograme toată sarcina. Am scăpat foarte repede de ele, dar nu am făcut eforturi în sensul acesta. Cam luna și kilogramul, așa a fost la mine. Am avut o genetică bună', a declarat Andreea Ibacka pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Esca, aşa cum n-aţi văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă vedeta Pro TV la plajă

Cine a prins buchetul de mireasă la nunta lui Brigitte. E o vedetă super sexy, care a mai fost măritată!

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă