O mai ții minte pe Sclava Isaura? Cum arată, la 63 de ani, actrița care a dat viață personajului. Ți se strânge inima!

Publicat pe
O mai ții minte pe Sclava Isaura? Cum arată, la 63 de ani, actrița care a dat viață personajului. Ți se strânge inima!O mai ții minte pe Sclava Isaura? Cum arată, la 63 de ani, actrița care a dat viață personajului. Ți se strânge inima!

La doi după Revoluție, în România a fost difuzată pentru prima dată o telenovelă sud-americană. 'Sclava Isaura' a fost un adevărat fenomen la noi și, chiar dacă nu mai reții mare lucru, cu siguranță ai auzit acest nume. Iată cum arată actrița care i-a dat viață frumoasei brunete, la 40 de ani de la încheierea filmărilor. Doar zâmbetul îți mai amintește de frumoasa de altădată, pe care aspectul fizic a ajutat-o în carieră, dar nu și-n dragoste!

Poate cea mai faimoasă telenovelă a tuturor timpurilor, și datorită faptului că a fost printre primele de gen, 'Sclava Isaura' a ajuns în România în 1992, după ce în Brazilia a apărut în 1976. Un adevărat fenomen în România, unii o ținem minte pentru că am urmărit cele 100 de episoade, alții că ne-am văzut părinții lipiți de ecranul televizorului, alții doar din auzite. Un lucru e cert: nu există aproape nimeni care să nu fi auzit de 'Sclava Isaura'.

Cum arată și cu ce se ocupă Sclava Isaura la 62 de ani

Actrița care i-a dat viață frumoasei brunete, ce încerca să scape de un stăpân rau, Leoncio Almeida, avea la vremea fimărilor 20 de ani. Azi, Lucelia Santos are 62 de ani și doar zâmbetul mai amintește de fermecătoarea actriță de altădată. Însă Lucelia, încă o celebritatea în țara de origine, Brazilia, duce o viață plină. Deși nu a renunțat complet la cariera de actriță, vedeta s-a concentrat în ultimii ani pe rolurile de scenarist, producător și regizor. Activă în social media și extrem de dinamică, Lucelia Santos practică budismul și yoga.

În plan sentimental viața nu a fost atât de darnică cu actrița. S-a căsătorit în 1982, pentru ca în 1986 să divorțeze și să renunțe cu totul cu ideea de dragoste. Lucelia nu a mai avut nicio relație din 1986, preferând să-și canalizeze toată energia pe fiul său, Pedro care, azi, la 38 de ani, este de asemenea un actor de succes.

.Foto: Instagram

Citește și:

Viorica Dăncilă, apariție surprinzătoare la malul mării! Ținuta ei neașteptată a atras toate privirile

Brigitte a dat rochia de 10.000 de euro pe hainele țigănești… Mireasa a dansat desculță, în fustă înflorată și cu salbă de bani în păr!

  

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă