Tatăl lui TJ Miles de la Survivor, despre conflictele fiului său: "Discuțiile din afara traseului dezbină tribul"

Publicat pe

Tatăl lui TJ Miles de la Survivor a comentat evoluția fiului său în competiția din Dominicană, dar și conflictele pe care acesta le-a avut cu restul concurenților. Tatăl lui TJ Miles consideră că orice discuție în afara traseului pe care o au Faimoșii nu face decât să dezbine tribul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihail Iordache, tatăl lui TJ Miles, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. El a vorbit despre parcursul fiului său la Survivor Romania 2022, spunând că a fost surprins de cartonașul galben pe care fiul lui l-a primit. Bărbatul nu consideră că fiul său este un model de perfecțiune, dar nimeni de la Survivor nu este și, până la urmă, este o competiție și toată lumea luptă cu toate armele.

Tatăl lui TJ Miles de la Survivor, despre conflictele fiului său: "Discuțiile din afara traseului dezbină tribul"Tatăl lui TJ Miles de la Survivor, despre conflictele fiului său: "Discuțiile din afara traseului dezbină tribul"

Tatăl lui TJ Miles de la Survivor, despre conflictele fiului său

„Sunt puțin emoționat de ceea ce am văzut aseară, m-a surpris, dar așa cum a zis Robert, a fost un cartonaș galben, e ok să îl primești câteodată, trebuie să ai grijă să nu îl iei încă o dată.

Eu am doar un tatuaj. Mie îmi place cum se descurcă TJ în emisiune, dar mi se pare că e subiectivă părerea. Nu vreau să fiu părtinitor, dar eu zic că se descurcă bine, e luptător, a câștigat puncte.

Noi în viață nu i-am dat sfaturi lui Miles, ci opțiuni. Nu i-am zis te sfătuiesc să faci asta. Mereu a avut două-trei opțiuni. Eu zic că ceea ce face, face bine.

Dacă ar fi să dau un sfat aș da tribului, nu lui personal. Nu vreau să înțelegeți că ce face e perfect, poate are și scăpări, dar ca să consolideze tribul, ar trebui toți să contribuie într-un fel diferit.

Mi se pare puțin imprompriu, ceea ce a făcut Miles când s-a bucurat cu echipa într-un anumit mod, să îi se impute că n-are cei 7 ani de acasă mi s-a părut ciudat. Așa e el, oamenii se bucură alții se duc și plâng', a spus acesta în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Citește și: De ce a acceptat Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor:„Am un psihic diabolic’. Ce i-a spus soția înainte de a pleca / EXCLUSIV

Citește și: Emil Rengle, conflict cu toți colegii de la Survivor:„Vă prefaceți că sunteți bărbați’

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui:„Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine…’

Cum a comentat tatăl lui TJ Miles cearta acestuia cu Rengle

Tatăl lui TJ Miles a spus că cearta dintre Emil Rengle și TJ Miles a fost o chestiune minoră și spune că este normal ca fiecare concurent să aibă o doză de individualism. Este o competiție și cel mai bun trebuie să câștige.

„Cred că a fost o chestie minoră, va trece. E mai important ca ei să se sudeze ca echipă, decât să se arate cu degetul unul pe altul.

Nu îi va ajuta asta să câștige. E greu de spus dacă e individualist, mi se pare că toți sunt. CRBL nu e? Zmărăndescu nu e individualist?

I s-a reproșat că s-a bucurat singur la ștafeta cu Laura. Nu are cum să nu rămână, e prea dedicat și focusat. 

Toate discuțiile care sunt în afara traseului dezbină tribul, nu îl unește. Laura cred că a spus foarte bine să găsească lucrurile pozitive, ceea ce îi unește', a continuat Mihai Iordache, tatăl lui TJ Miles de la Survivor.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter