Taylor Swift câștigă 1 milion de dolari pe zi

Publicat pe

De la începutul anului și până acum, artista a avut încasări de aproximativ 317 milioane de euro din vânzările albumului 1989', concerte și contracte de publicitate.

Taylor Swift attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California. Photo by Lionel Hahn/AbacaUsa.com

Cei de la U.K.s Express au numit-o pe Taylor Swift artista cu cele mai mari câștiguri din lume, aceasta încasând zilnic suma aproximativă de un milion de dolari.

 

Totul se datorează succesului înregistrat de cel mai nou album, 1989', de turneul cu același nume și de contractele cu branduri ca Elizabeth Arden sau Diet Coke.

 

Potrivit analistului media Mike Raia, cântăreața este cu mult înaintea tuturor celorlalți artiști, o persoană care schimbă variabilele părții comerciale din industria muzicală'.

 

Nu cu mult timp în urmă, Forbes i-a numit pe Taylor și pe partenerul său, Calvin Harris, cuplul de celebrități cel mai bine plătit în 2015. Anul trecut, cei doi au avut câștiguri totale de 146 de milioane de dolari, detronându-i chiar și pe Beyonce și soțul său.

 

Se așteaptă ca Swift să ajungă miliardară în dolari până la vârsta de 30 de ani.

 

Sursă foto: hepta.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter