Taylor Swift – Povestea de iubire continuă

Publicat pe

Cântăreața americană Taylor Swift a postat pe Instagram prima fotografie alături de noul ei iubit, DJ-ul scoțian Calvin Harris.

 

taylor1

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, cea care i-a încurajat pe Taylor și pe Calvin să meargă la o întâlnire a fost cântăreața Ellie Goulding. Da, eu am jucat rolul de pețitoare. Mi s-a părut că ar fi un cuplu potrivit pentru că sunt amândoi foarte înalți. Calvin mi-a fost mereu un prieten foarte bun, e un om fantastic, iar pe Taylor nu ai cum să nu o iubești, e unul dintre cei mai cool oameni din industria asta.', a mărturisit Goulding.

 

Cântăreaţa americană, în vârstă de 25 de ani, şi DJ-ul scoţian, în vârstă de 31 de ani, au apărut pentru prima dată împreună în public în luna februarie, la ediţia din acest an a galei BRIT Awards.

 

Anterior, Taylor Swift a avut câteva relaţii cu o serie de artişti celebri, precum Joe Jonas, Lucas Till, John Mayer, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal şi Harry Styles.

 

La rândul său, DJ-ul Calvin Harris a avut relaţii cu modelul Anne Vyalitsyna, cântăreţele Ellie Goulding, Rita Ora şi modelul Aarika Wolf.

 

Gabriela B. Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter