Teo Trandafir, după două căsnicii și două divorțuri: „Nu mai cred în dragoste la prima vedere”

Publicat pe

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Pe de altă parte, vedeta este recunoascută și pentru discreția ei atunci când vine vorba de viața personal. Recent, aceasta a oferit detalii despre relațiile de iubire pe care le-a avut și despre momentele în care s-a îndrăgostit la prima vedere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir se bucură de o mare popularitate în rândul oamenilor, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta este cunoscută și pentru faptul că preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Recent, Teo Trandafir a vorbit despre relațiile de iubire pe care le-a avut și a mărturisit că s-a îndrăgostit de două ori la prima vedere.

Teo Trandafir, după două căsnicii și două divorțuri: „Nu mai cred în dragoste la prima vedere'Teo Trandafir, după două căsnicii și două divorțuri: „Nu mai cred în dragoste la prima vedere'

Prima dată când Teo Trandafir s-a îndrăgostit la prima vedere era foarte tânără, iar alesul inimii ei de atunci era un bărbat tânăr și frumos. A doua oară s-a întâmplat când vedeta era la o vârstă când devenise marută.

Prima oară eram foarte tânără și el era un bărbat tânăr și foarte frumos; a doua oară s-a întâmplat la maturitate. Dar nu mai cred în dragoste la prima vedere. Cred în dragostea trecută prin foc și sabie', a spus Teo Trandafir, pentru ciao.ro.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit:”Mi-am văzut iubirea vieții plecând”

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:”Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă”/ EXCLUSIV

Citește și: Marcel Pavel, rămas cu sechele după COVID-19. La ce pericol e supus:„Dacă nu iau pastile…'

Citește și: De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta:„Vin mulţi să-şi facă poze'

Teo Trandafir, despre bărbații din viața ei

Întrebată dacă bărbații din viața ei s-au simțit complexați de statulul pe care îl are sau de cultura ei generală vastă, Teo Trandafir a spus că pe aceștia nu i-a împiedicat nimic să evolueze și să nu se simtă inferiori față de ea sau indimidați de reușitele ei.

Mă gândesc că nu i-a împiedicat absolut nimic să mă ajungă. Dacă și-ar fi dorit într-adevăr să aibă o cultură generală și un statut, ar fi trebuit să și le clădească până în momentul întâlnirii noastre. Să ajungi într-un loc și apoi să te miri că ai ajuns acolo, mi se pare lipsă de înțelepciune. Dar cel mai oportun ar fi să le adresăm lor această întrebare. Dacă aș vrea să mă întâlnesc cu Obama trebuie să știu măcar unde s-a născut, care a fost viața lui, primul discurs care i-a dat aripi. Nu poți să cunoști un om și apoi să te miri că l-ai cunoscut„, a mai declarat Teo Trandafir, pentru sursa citată anterior.

„Succesul se clădește privind în jos'

Teo Trandafir a afirmat că nu îi lipsește nimic în momentul de față, dar asta pentru că nu și-a setat așteptări imposibil de atins. Aceasta a dezvăluit că niciudată, în ceea ce privește cariera sa, nu a privit în sus. Aceasta a mai continuat spunând că aici greșeșc cei mai mulți oameni pentru că își setează așteptări imposibil de atins și ajung să fie dezamăgiți în viață.

Aș minți să spun că îmi lipsește ceva sau am eu așteptări prea mici și nu cer de la viață bani mulți, casă la Miami. Eu nu înțeleg lucrurile așa, dimpotrivă, le-am înțeles invers. Am înțeles că succesul se clădește privind în jos ca să nu cazi în cap, să vezi treptele. Așteptările ți le clădești pe ce ai în spate, pe ceea ce deții. Oamenii aici greșesc și se dezamăgesc. Își creează niște așteptări imposibil de atins. Mie nu îmi lipsește nimic, pentru că în acest moment lucrez pentru ceva ce se va întâmpla. Toată cariera mea m-am uitat în jos și nu mi-am dat niciodată seama de succesul meu, pentru că nu m-am uitat în sus', a mai spus prezentatoarea TV.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă