Teo Trandafir și-a schimbat complet garderoba de când a slăbit 65 de kilograme. A dat rochiile largi pe blugii mulați!

Publicat pe

În urmă cu cinci ani, nimeni nu și-ar fi imaginat-o pe Teo Trandafir în blugi mulați, dar iată că vedeta TV și-a schimbat complet garderoba după ce a slăbit în jur de 65 de kilograme.

Teo Trandafir și-a schimbat complet garderoba de când a slăbit 65 de kilograme. A dat rochiile largi pe blugii mulați!Teo Trandafir și-a schimbat complet garderoba de când a slăbit 65 de kilograme. A dat rochiile largi pe blugii mulați!

Din 2013, când a trecut prin operația de micșorare a stomacului și pănă astăzi, Teo Trandafir a slăbit peste 60 de kilograme și este complet schimbată față de de cum arăta în urmă cu 25 ani, când s-a lansat în televiziune.

Și dacă pe vremuri, Teo încerca să-și ascundă  formele cu haine largi, acum este mândră de silueta ei și nu se ferește să poarte blugi strâmți sau fuste mulate.

În timpul liber, Teo poartă foarte des blugi, un obiect vestimentar la care doar visa atunci când avea 65 de kilograme în plus. Așa s-a întâmplat și la un eveniment monden, care a avut loc zilele trecute, prilejuit de lansarea brandului Phyt’s în România, Teo făcându-și apariția într-o pereche de jeanși mulați, care îi veneau perfect și încălțări sport.

Specialiștii sunt de acord că stilul vestimentar tineresc adoptat de Teo în ultimii ani i se potrivește mănușă și chiar dacă vedeta TV a împlinit 51 de ani în această vară, se simte și arată cu cel puțin 10 ani mai tânără.

Teo Trandafir ține foarte mult la ritualul său de îngrijire și consideră că cel mai important pas este este curățarea și abia mai apoi aplicarea de cosmetice scumpe și parfumuri rafinate.

„Cred cu putere că dacă eşti curat, restul vine de la sine. Dacă eşti spălat în fiecare zi pe cap, mai ales în condiţiile în care noi folosim tone de fixativ, dacă eşti demachiat corect, dacă eşti dat cu o cremă hidratantă, dacă dormi în condiţii foarte curate, este cel mai important. La mine, patul trebuie să fie perfect, alb complet, altfel nu mă simt bine. Cred că igiena personală este o chestie de care lumea ţine seama prea puţin în ritualul de îngrijire', spunea Teo, în urmă cu ceva timp, pentru csid.ro.

Nu ţine o dietă strictă, dar mănâncă rar şi puţin!

Cât despre alimentaţie, Teo recunoaşte că nu este un exemplu în acest sens pentru că nu mănâncă la timp şi nu întotdeauna ceea ce trebuie, dar faptul că are un stomac mic o ajută să se sature din porţii foarte mici.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva.

Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoara şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame.

La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!’, a mărturisit cu sinceritate Teo Trandafir, pentru wowbiz.ro.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter